Junajted doveo novog Ruda Gulita (VIDEO)

Supertalentovani Tahit Čong novi je član slavnog engleskog kluba

  • 3

U danu kada su obelodanili da se Nemanja Vidić vratio u klub i da je postao ambasador za Kinu, Mančester junajted je potpisao holandskog vunderkida Tahita Čonga.

Čong ima 16 godina i na Old Traford je došao iz Fejenorda, a frizurom i te kako podseća na legendarnog Ruda Gulita. Mada, holandski mediji tvrde da je potencijal da ga prestigne i u fudbalskom umeću.

Igra na poziciji napadača i može da pokrije sve pozicije gore - levo, desno, sredinu. Bio je na meti Čelsija, takođe, međutim izabrao je Junajted nakon što je impresionirao trenere u Karington trening centru.

Junajted je želeo da ga dovede i na leto, ali je Čong tada odbio poziv sa Ostrva.

- Istina je da je Mančester junajted zainteresovan za mene, ali ja želim da ostanem u Fejenordu - jasan je letos bio mladi napadač.

Čong je drugi fudbaler iz Akandemije Fejenorda koji je u skorije vreme stigao na Old Traford. Pre njega crveni dres je obukao Fosu-Mensah koji je već zabeležio nekoliko nastupa za prvi tim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    22. mart 2016 | 22:02

    To je rud gulić.

  • Semajlirane pufne

    23. mart 2016 | 00:27

    Ovaj mi pre liči na Felainija,ako je drugi on onda Mančesteru se ne piše dobro...ako Murinjo preuzme Mančester prvo će ovaj kod frizera :)

  • MR

    23. mart 2016 | 10:58

    Sa ovakvom frizurom mora da daje samo COOL golove :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA