Ivan Obradović: Pio sam kafu gde je bio teroristički napad, mitraljez mi je ispred zgrade!

Bivši igrači Partizana i Crvene zvezde imali su dosta sreće prilikom terorističkog napada u Briselu

  • 4

Povremeni srpski reprezentativac Ivan Obradović imao je veliku sreću prilikom terorističkog napada koji se dogodio u Briselu.

Bivši igrač Partizana, a sada Anderlehta, prošao je pored mesta gde je eksplodirala bomba nekoliko trenutaka ranije. Informaciju iz prve ruke dao je za Sport.

- Oko pola osam prošao sam pored mesta na kojem se kasnije dogodio teroristički napad. Radi se o Malbeku koji je pet minuta udaljen od mog stana. Sve je odisalo savršenim redom, da bi se uputio u Anderlehtov kamp - rekao je Obradović i nastavio:

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Već u osam započeo sam terapije. Nedugo posle toga prišao mu je Argentinac, trener ''B'' tima, i obavestio me o eksplozijama na aerodromu i u delu zgrade gde sam prethodnog dana bezbrižno ispijao kafu. Šta da kažem? Strašno, užasno!

Obradović je potom nastavio:

- Odradio sam trening, vratio se u stan smešten u diplomatskom kvartu, pored Doma vojske. Ispred je kamion sa instaliranim mitraljezom. U gradu je tišina koju prekidaju samo sirene - poručio je Obradović u razgovoru za Sport.

VUKOMANOVIĆ: TREBALO JE DA BUDEM NA MESTU KOJE JE DIGNUTO U VAZDUH

Printskrin: Youtube/Standard Rouche Printskrin: Youtube/Standard Rouche

Veliku sreću imao je i bivši fudbaler Crvene zvezde i doskorašnji trener Standarda iz Liježa Ivan Vukomanović. On je trebalo da putuje u Englesku, na dogovor sa Notingem Forestom, sa aerodroma u Briselu baš u vreme kada se dogodio teroristički napad.

- U poslednji čas promenio sma odluku i rešio da otputujem dan ranije. Da nisam tako postupio, u doba eksplozije bi se našao na mestu koje je dignuto u vazduh. Izbegao sam masakr, a usput došao na korak od aganžmana u Notingemu - rekao je Vukomanović za Sport:

- Moram do aerodroma jer mi je tamo automobil, a u njemu ključevi do stana. Valjda je nešto ostalo.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milosch07

    23. mart 2016 | 11:29

    U ovom jezivom trenutku po neki komentari su smesni, mislim ovih pojedinaca ... Svi su oni trebali da budu tu i to u isto vreme ... Ali eto visa sila ... Verovatno i Vucic je trebao da bude u Brisel ali je let otkazan ...

  • Saki

    23. mart 2016 | 05:58

    Sad si glavna faca u gradu hahaha

  • Slavisa

    23. mart 2016 | 07:11

    Da nije bilo ovih napada za tebe niko i nebi cuo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA