Ovo je Zvezdin džoker za ulazak u Ligu šampiona!

- Zvali su me i Terzić i Džajić, čuo sam se i sa Blažom Raosavljevićem - istakao je Duško Tošić u razgovoru za Telegraf

  • 41
Foto: Profimedia/Seskimphoto Foto: Profimedia/Seskimphoto

Crvena zvezda je faktički već rešila pitanje prvaka u Superligi Srbije a uveliko se planiraju kvalifikacije za Ligu šampiona. To se može videti i kroz izjave igrača, trenera i funkcionera crveno-belih.

U zimskom prelaznom roku su se jasno odredila pojačanja u skladu sa tim šta će klubu trebati na leto za kvalifikacije u elitnom takmičenju.

Ipak, za sada su mnogi sumnjičavi po pitanju odbrane Crvene zvezde, koja i pored serije pobeda kluba, pokazuje nesigurnost od početka polusezone. Brazilac Edson se još prilagođava, a dugo nie imao kontinuitet igara. Luković je takođe poslednjih godina i manje igrao i imao povrede, pa se može očekivati da klub iz Ljutice Bogdana pokuša na leto da angažuje još jednog defanzivca.

Iskoristili smo priliku da u razgovoru sa Duškom Tošićem, povodom toga što se nije našao na spisku Radovana Ćurčića, razgovaramo i o Zvezdi, gde je sa uspehom ''oživeo karijeru'' pre nekoliko sezona.

foto: Vladimir Lukić Foto: Vladimir Lukić

Pitali smo ga da li prati dešavanja u nekadašnjem klubu i rekorde koje ostvaruje.

- Pratim naravno. Veliki sam prijatelj sa Zvezdanom Terzićem. Non-stop se čujemo i čestitam mu na ovim rekordima koje je Zvezda ostvarila. Grof i Terza su mnogo napravili u Zvezdi za veoma malo vremena.

- Ali, ništa se neće napraviti ako klub na leto ne uđe u neko od evropskih takmičenja, jer to treba Zvezdi i navijačima. Svi ovi rezultati će da padnu u vodu ako od toga na leto ne bude ništa.  Svi to očekuju, i to se vidi iz izjava igrača i uprave kluba.

Kako ti se čini obrana Zvezde?

- Treba vremena da se uigra odbrana. Sada je otišao Jovanović, došao je Brazilac Edson. Tu su Savo i Luković, koji su iskusni igrači. Dobri su igrači i mislim da će biti pravi do leta. Za evropske utakmice odbrana treba da bude iskusnija i uigranija, a mislim da su oni pravi igrači.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Blažo Raosavljević je u intervjuu za Telegraf rekao da ste mu vi jedan od pikova kada je u pitanju pozicija štopera. Da li ste imali zvanične razgovore i ponudu Zvezde.

- Zvanično je, zvanično je. I Terza me zvao, i Džaja takođe, čuo sam se sa njim i sa Blažom takođe. Ali nije to realna priča i trenutno nije situacija da se vratim jer igram u Bešiktašu i borim se za titulu u Turskoj, ali nikad ne reci nikad. Ne izbacujem mogućnost za povratak na Marakanu - zaključio je Tošić u razgovoru za Telegraf.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ero

    23. mart 2016 | 16:48

    Mislio sam da pisete o ozbiljnim stvarima...!!!

  • mirko

    23. mart 2016 | 15:32

    Ma ajte molim vas, Karleuša adut? Smešno

  • Dragan

    23. mart 2016 | 17:00

    Ostani u Tursku molim te i zaradjuj pare za tvoju Karleusu,pa nastavi da se izvinjavas Turcima za podignuta tri prsta u Albaniji!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA