Ovako je izgledalo druženje sa Ivanom i Asmirom na štandu Volkswagena

Oba naša atletičara obožavaoci su brze vožnje , ali pored toga bitna im je sigurnost i bezbednost koju upravo pruža ovaj nemački proizvođač

  • 1

Partner Atletskog saveza Srbije "Volkswagen" omogućio je posetiocima Sajma automobila da se druže sa kraljicom atletike Ivanom Španović i vicešampionom Evrope u bacanju kugle Asmirom Kolašincem.

Oba naša atletičara obožavaoci su brze vožnje , ali pored toga bitna im je sigurnost i bezbednost koju upravo pruža ovaj nemački proizvođač.

Kolašinac je za prethodna svoja ostvarenja nagrađen Golfom 7, kojim je beskrajno oduševljen.

- Želim da se zahvalim Volkswagenu SCG na ukazanom poverenju. Ponosan sam na to što sam deo VW a takođe i što su oni deo mog tima. Tim autom putujem na sva takmičenja i treninge pa slobodno mogu reći da u mojim uspesima u mnogome pomaže i moj Golf. Osim što je brz i udoban, malo i troši - rekao je Kolašinac.

Asmir je dodao i to da je konačno skroz zdrav, i da su pripreme za Evropsko prvenstvo u Amsterdamu i Olimpijske igre u Riju uveliko u toku.

Nacionalna rekorderka u skoku udalj nije krila svoju radost što će uskoro i ona sesti u jedan od njihovih modela.

-Nije mi bitno samo kako auto izgleda već i šta može. Volim brzu vožnju, tako da kad god mogu koristim priliku da negde odem kolima. Posebna mi je čast što je upravo ova kompanija jedan od sponzora Atletskog saveza Srbije - rekla je Španovićeva.

Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA