Trenutak kada su SVI pali u trans zbog Srbina: Boooobaaaan Marjanović! (VIDEO)

Meč karijere u NBA ligi srpski centar pamtiće i po ovom pogotku u poslednjoj sekundi koji je naterao komentatora utakmice da urla u mikrofon

  • 8

Treneru San Antonija Gregu Popoviču verovatno više nikad neće pasti napamet da Bobana Marjanovića šalje na "kaljenje" u Razvojnu ligu, posle onoga što je srpski centar pokazao u meču protiv Majamija.

>>> Noć za pamćenje: Rekord karijere Bobana Marjanovića, maestralni Jokić! (VIDEO)

Bobinatoru je bilo dovoljno samo 13:33 minuta da postigne rekord NBA karijere - 19 poena, i bude drugi strelac ekipe!

Gotovo svaki njegov poen publika je, kao i uvek, burno proslavila, kao na fudbalskoj utakmici kad neko postigne gol, a jedna Marjanovićeva akcija razgalila je i komentatora utakmice.

Naime, jedan konfuzan napad Sparsa završen je tako što je lopta došla do Marjanovića, a on, u stilu najboljeg beka, pogodio sa distance - "bez koske", i oduševio navijače, ali najviše komentatora koji je euforično zagalamio ime našeg košarkaša:

- Oooooo, Boooobaaan Marjanović, uz zvuk sirene! - urlao je komentator dok je publika u transu ispratila ovaj potez fenomenalnog srpskog košarkaša.

Zanimljivo je i to da je Bobi u nastavku meča pogodio još jedan šut na isteku napada, a ostaće upamćeno i da je po prvom ulasku u igru, krajem treće deonice, postigao osam uzastopnih poena!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    24. mart 2016 | 08:11

    Nije mi jasno zasto Popovic nema vise poverenja u Bobija, kad god ga je pustio da odigra Bobi je to fenomenalno odradio, nazalost sve u nekim vec resenim utakmicama

  • Zoran

    24. mart 2016 | 10:04

    Ubedjen sam da je Bobi jedan od najboljih centrova lige i da bi moga da bude udarna igla Sparsa

  • Saša

    24. mart 2016 | 08:23

    Pa jokic skoro svaku utakmicu odigra tako, a ovaj jednu odigro dobro i odma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA