Federer otkrio kako se povredio: Koleno je kvrcnulo dok sam kupao ćerke!

Bizaran način da se ode na operaciju prvi put u karijeri

  • 11

Švajcarski teniser Rodžer Federer nije boravio na terenu još od Australijen opena, a na njega se, posle oporavka od povrede, vraća na Mastersu u Majamiju.

Nikome nije bilo jasno kako se Federer povredio i završio na operaciji kolena, a Švajcarac je ''tajnu'' otkrio na konferenciji za medije.

Federer je objasnio da se spremao da kupa ćerke bliznakinje kada je pri jednom uobičajenom pokretu čuo da je nešto kvrcnulo.

- To je bio pokret kakav sam napravio milion puta u životu. Nisam ni razmišljao o tome - rekao je Federer koji je nekoliko dana kasnije operisan.

Zanimljiv stav je imao vezan za sam turnir u Majamiju.

- Očekivanja su mi izuzetno mala, što je lepa promena. Želim samo da vidim gde sam. Presrećan sam što sam se vratio, nisam očekivao da ću biti ovde, da budem iskren, posle operacije - jasan je bio Federer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Telegrafovac

    24. mart 2016 | 23:00

    Laze, ovo je rekao da bi privoleo svet da svi kazu - divan je kupa cerke -

  • WeGa

    25. mart 2016 | 01:03

    Baš sada da mu "kvrcne" koleno kada se uskomešala priča o sve više dopingovanih igrača? Hmmmm....

  • Pedja

    25. mart 2016 | 00:48

    Operaciju meniskusa Federer je imao 3.febr a razlog koji je tada izjavio je bio da je osetio bol u mecu i jos jaci nakon meca. Slucajno pratim ovaj slucaj jer sam tih dana bio na lek.pregledu zbog iste povrede i u aprilu treba da idem na operaciju meniskusa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA