Aduric spasio Špance u Italiji, penal u 90. sprečio Irce da trijumfuju u Velsu posle 36 godina (VIDEO)

Miroljubivo u derbiju ljutih rivala * Vels se izvukoa kod kuće

  • 1

Fudbaleri Italije i Španije odigrali su po okusu svojih navijača, je rje najvažnije bilo ne izgubiti u duelu sa velikim rivalom.

Meč je završen rezultatom 1:1, a oba gola su pala u drugom poluvremenu. Samo što je Insinje doneo prednost Azurima u 68. minutu, Aduric je u 70. doneo remi Furiji. Zanimljivo, bio je to prvi šut Španaca u okvir gola.

Utakmicu u Udinama obeležio je i pad selektora gostiju Vinsentea Del Boskea kog je pomoćni sudija bukvalno nokautirao pored aut linije.

Zanimljiv meč odigrali su Vels i Sjeverna Irska, koji je takođe završen rezultatom 1:1.

Gosti su poveli u 60. minutu golom Kačkarta i bili su na pragu rušenja negativne tradicije. Jer, u Velsu nisu pobedili još od 1980. godine.

Da se tako nešto ne dogodi pobrinuo se Čurč u 90. minutu golom iz penala. Ovo je prvi put u istoriji da su ova dva tima odigrala 1:1.

Česi nisu uspeli da postignu gol protiv Škotske i tako budu treći par koji je odigrao 1:1 u terminu od 20.45. Gosti su slavili rezultatom 1:0 golom Anie u 10. minutu.

Rezultati:

Malta – Moldavija 0:0

Estonija – Norveška 0:0

Grčka – Crna Gora 2:1

Turska – Švedska 2:1

Danska – Island 2:1

Ukrajina – Kipar 1:0

Češka – Škotska 0:1

Italija – Španija 1:1

Vels – Sjeverna Irska 1:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    25. mart 2016 | 04:36

    Ccccc koji put nije Sjeverna nego je Severna ako je ovo sajt iz Srbije ako je uz Bosne, Crne Gore ili Hr. onda se izvinjavam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA