Najbolji vaterpolisti planete posetili Srbe na Kosovu

Nastavljena MTS turneja šampiona

  • 0

U okviru „mts turneje šampiona“, vaterpolo reprezentativci Srbije boravili su na Kosovu i Metohiji i tom prilikom su posetili mts poslovnicu u Kosovskoj Mitrovici. Svi posetioci poslovnice mogli su danas da se upoznaju i druže sa Andrijom Prlainovićem, Stefanom Mitrovićem i Milanom Aleksićem koji su, na radost najmlađih navijača, delili majice i kalendare sa svojim autogramima.

- Veoma nam znači što smo zahvaljujući ’mts turneji šampiona’ dobili priliku da upoznamo naše navijače u Kosovskoj Mitrovici. Dodatni motiv za nas je i činjenica da će prihod od svih utakmica u okviru turneje biti doniran u humanitarne svrhe - izjavio je reprezentativac Andrija Prlainović.

Zlatni momci su privukli veliku pažnju brojnih posetilaca u Kosovskoj Mitrovici koji su mogli da razgovaraju sa aktuelnim evropskim i svetskim šampionima. Pored

Kosovske Mitrovice, vaterpolisti su obišli i Leposavić, kao i srednjovekovni manastir Gračanicu.

- Pored sportskog, ’mts turneja šampiona’ ima i humanitarni karakter jer će sav novac od prodaje ulaznica za utakmice odigrane u okviru turneje biti doniran narodnim kuhinjama upravo na Kosovu i Metohiji. Kompanija Telekom Srbija je dugogodišnji partner Vaterpolo saveza Srbije, i veliko nam je zadovoljstvo da kroz ovu saradnju imamo priliku da pružimo pomoć našim najugroženijim građanima na Kosovu i Metohiji - izjavio je Miljan Mandić iz Telekoma Srbija.

Foto: Promo Foto: Promo

Nakon Kosova i Metohije, „mts turneja šampiona“ se nastavlja u Nišu i Kragujevcu gde će se odigrati još dve revijalne utakmice. Turneja je organizovana pod pokroviteljstvom generalnog sponzora, kompanije Telekom Srbija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA