Gorele zastave i šalovi Grobara u Banjaluci! (VIDEO)

Ružne scene iz Republike Srpske tokom prijateljske utakmice

  • 30

Na terenu - prijateljski, na tribinama - daleko od druželjubive atmosfere.

>>> Grobari iz Republike Srpske pružili podršku Radovanu Karadžiću! (FOTO) (VIDEO)

Dok su fudbaleri banjalučkog Borca i beogradskog Partizana bili na početku prijateljskog duela, na mestu gde su smeštene najvatrenije pristalice domaćeg kluba, popularni Lešinari, viđena je jedna ružna scena.

Na ogradi tog dela tribina okačeno je nekoliko šalova i manjih zastava Partizana, koji su zapaljeni, na zadovoljstvo navijača Borca.

Dve navijačke grupe, jasno je i na osnovu ovog detalja, nisu u ljubavi. Svojevremeno su se i sukobile posle vaterpolo meča Partizan-Vojvodina.

Lešinari su, inače, u dobrim odnosima sa pristalicama novosadskog kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Steamroller

    25. mart 2016 | 19:09

    Misevi koji redovno dobijaju batine u Banja Luci i od Grobara i od Delija,cak i Manijaci i Horde Zla metu asfalt sa njima gde god ih sretnu,sve u svemu jedna totalno nebitna grupa u svetu ultrasa!

  • jaooo

    25. mart 2016 | 19:51

    Pa ove grobare svi maltreriraju

  • Dr. za rock and roll

    25. mart 2016 | 19:47

    Ja koliko se secam kad im je zvezda gostovala moglo se prebrojati na prste koliko njih je navijalo za borac----Ceo stadion je pevao zvezdine pesme. Zvezda je najveci srpski tim cele bifse juge i malo sire i to je cinjenica koja boli mnoge klubove. Cela srpska navija za zvezdu. Ali ovo kao covek koji voli sport vise nego leba da jede ne podrzavam-!!!!--Medjusobno pod...-nje je okej i to je sportski ali u granici i prijateljski.--- --- Ali ovo rade gotovo svi huligani-- ovo je partizaniv jug radio na nekoliko proslih derbija ovo su radile i delije ovo nije ruzna scena banjaluke ovo je ruzna scena fudbala koju gotovo svi oni fanaticni navijaci izvode po nekad. Setite se derbija na marakani pre koju godinu. Grobari zapalise jug jedva ugasise vatru vatrigasna kola nisu mogla da dobace vodom da ugase vatru . Ovo nije republika srpska protiv srbije . Ovo je huligansko provociranje koja nije novost kod nas----

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA