POVRATAK KAPITENA: Zvezda dobija veliko pojačanje već za Darušafaku!

Luka Mitrović ističe da se oporavio od povrede i da je spreman da zaigra već naredne nedelje

  • 6
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Crvena zvezda bi u završnici sezone trebalo da dobije pojačanje u vidu povratka na parket svog kapitena Luke Mitrovića, koji se oporavio od povrede.

On je u razgovoru za Žurnal potvrdio da je blizu povratka i da je spreman da bude u sastavu već protiv Darušafake, kada će crveno-beli imati novu meč loptu za plasman u TOP 8.

>>> Žurka na aerodomu: Miler odigrao ludi ples uz pesmu Delija (VIDEO)

- Ne bih da planiram, ali možda već protiv Darušafake budem u sastavu. Naravno, ta odluka je na treneru, a na meni je da napornim radom što pre postignem željenu formu. Za to će biti potrebno vreme, ali u svsakom slučaju povreda je prošlost i sada sam na raspolaganju stručnom štabu - rekao je Luka Mitrović, koji ističe da ne može da dočeka povratak na teren, pošto se uželeo košarke.

- Baš sam se uželeo košarke. Dosta je bilo teretane i rada na snazi, jedva čekam da se priključim ekipi i da igram utakmicu. Prirodno, ta žalja već duže vreme raste u meni, ali sam sve vreme znao da moram da budem strpljiv, kako ne bih eventualno ispaštao zbog posledica preranog povratka.

- Osećam se sjajno, svestan sam da mi nedostaje kondicije i da je potrebno vreme da se vratim u formu. Ali, sad je lakši i lepši deo - rekao je Luka Mitrović.

>>> Bivši košarkaš Zvezde se sprema za smak sveta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA