Makedonci zovu Kvinsija Milera!

Mediji u našem susedstvu pišu da je Amerikanac prvi pik KS Makedonije

  • 6

Za Kvinsija Milera "stoji" da je najprijatnije iznenađenje ove sezone u Evroligi, naravno i u svim ostalim takmičenjima koje igra u dresu Crvene zvezde. 

>>> Žurka na aerodomu: Miler odigrao ludi ples uz pesmu Delija (VIDEO)

Kao takav, zainteresovao je mnoge klubove, ali ne samo njih, već i nacionalne saveze nekih zemalja.

Konkretno - Makedonije!

Prema pisanju tamošnjih medija (Mekedonski Sport), čelnici KS Makedonije došli su na ideju da ponude Mileru mesto u reprezentaciji i ojačaju ekipu pred kvalifikacije za Eurobasket naredne godine.

Za sada, sve je i dalje samo na ideji, dakle još uvek se nije krenulo u realizaciju ove zamisli, a i pitanje je koliko bi Miler uopšte bio zainteresovan da se odazove pozivu Makedonaca.

Mada, postoje dva razloga koja ulivaju optimizam ljudima iz KS Makedonije, jer su prethodnih godina dvojica Milerovih zemljaka već oblačila dres reprezentacije te zemlje: Bo Mekejleb i Ričard Hendriks.

Ovaj poslednji, doskorašnji igrač Unikahe, koja ga je otpustila, je i razlog što su se Makedonci okrenuli Mileru, jer oni, navodno, nisu zadovoljni dosadašnjim igrama Hendriksa za nacionalni tim, pa su već krenuli da mu traže zamenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA