Paklen dan za argentinsku legendu: Izgubio golovima u 93. i 95. minutu, pa ga najurili navijači!

Ernan Krespo više nije trener italijanskog drugoligaša Modene

  • 2

Prekipelo je navijačima Modene, a kako i ne bi kada su fudbaleri tog tima, koje inače sa klupe vodi Argentinac Ernan Krespo, izgubili "dobijenu" utakmicu protiv Kaljarija. 

>>> Živa je Parma, umrla nije! Nekadašnji gigant je rekorder Italije, iako igra 4. ligu (VIDEO)

Modena je do 90. minuta vodila 1:0, a onda je primila golove u 93. i 95. minutu, što je bio znak za uzbunu među tifozima kluba iz Emilije-Romanje, koji su ekspresno urgirali kod predsednika Modene da smeni slavnog Argentinca, što se na kraju i desilo.

Italijanski mediji pišu da je grupa ljutitih navijača upala u pres salu kluba tražeći predsednika, ali su naišli na sportskog direktora Masima Taibija, inače bivšeg golmana Milana, Mančestera, Torina...

Pola sata kasnije policija je došla i smirila tenzije, a nedugo potom na zvaničnom sajtu oglašena je smena trenera Krespa.

- Razgovarao sam sa Krespom, pričao sam i sa predsednikom... Ovo je poraz svih nas, Krespo je sjajan trener, ali nije moguće da ostane kada je ekipa primila dva gola posle 90. minuta. Znate kako je u fudbalu: kad ekipi ne ide, trener je prvi na udaru - rekao je Taibi.

Modena posle 33 kola ima samo dva boda od prvog tima "iznad crte" Livorna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA