BOBI ZAKUCAO GROMOVE: Marjanovića ni TRI IGRAČA Oklahome nisu mogla da zaustave! (VIDEO)

Srpski centar sjajno odmenio Tima Dankana, ali njegova ekipa nije mogla da izbegne poraz od Oklahome bez faktički prve petorke

  • 2

San Antonio je poražen od Oklahome na gostovanju sa 111:92, ali razlog leži u činjenici da su Sparsi igrali faktički bez prve petorke, pošto u igri nije bilo Lenarda, Odlridža, Parkera i Dankana.

>>> Ko je dama koja radi s Bobijem Marjanovićem u NBA? (VIDEO)

Zato je Boban Marjanović dobio priliku kao prvi centar San Antonija u duelu protiv snažnog protivnika i iskoristio ju je na pravi način. Postigao je 13 poena i imao 6 skokova, ali i definitivno potez utakmice, kada je zakucao preko čak tri protivnička igrača, koji su želeli da mu odzumu loptu.

>>> Trener San Antonija o Marjanoviću: On je najsebičniji igrač na svetu! (VIDEO)

Boban Marjanović Foto: AP/Tanjug
Boban Marjanović Foto: AP/Tanjug

>>> Trenutak kada su SVI pali u trans zbog Srbina: Boooobaaaan Marjanović! (VIDEO)

Bobi je imao i jednu asistenciju i po jednu blokadu i ukradenu loptu. Šut iz igre mu i nije bio na najvišem nivou (5 od 12), dok je sa penala šutirao 3 od 4.

Srpski centar je bio treći najefikasniji igrač u svojoj ekipi, pošto su jedino Vest i Simons imali više od njega - 17 poena. Dvocifren je bio još samo Mils u redovima Sparsa, tako da ne čudi ubedljiva pobeda Oklahome, koju su predvodili Durent sa 31, Vestbruk sa 29, Kanter sa 20, dok je Ibaka postigao 15 poena.

Na parketu je bio i Nemanja Bjelica u porazu Minesote od Jute od 93:84, i nije se proslavio, pošto je imao samo tri poena i tri skoka za 13 minuta na parketu, uz veoma loš šut iz igre (1 od 5).

Juta je tako došla do veoma važne pobede u borbi za plej of za koje se grčevito bori sa Hjustonom i Dalasom. Džezere su do pobede predvodili Fejbors sa 19 i Hejvard sa 18, dok su po 15 postigli Hud i Lajls. Kod Minesote se istakao Riki Rubio sa 23 poena, a jedini dvocifreni bili su još Tauns i Vigins, koji su postigli 14 odnosno 13 poena.

Rezultati:

Bruklin - Indijana 120:110

Nju Orleans - Toronto 91:115

Orlando - Čikago 111:89

Detroit - Atlanta 95:112

Njujork - Klivlend 93:107

Oklahoma - San Antonio 111:92

Milvoki - Šarlot 91:115

Finiks - Boston 99:102

Portland - Filadelfija 108:105

(Telegraf.rs)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA