Bijeljina videla efikasnu Zvezdu: Lagana pobeda crveno-belih, Orlandić promašio penal

Crveno-beli sva tri gola postigli u prvom poluvremenu

  • 9

Fudbalski klub Zvijezda 09 iz Etno Sela "Stanišić" uzvratio je gostoprimstvo Crvenoj zvezdi čije je gostovanje u mestu nadomak Bijeljine bio istinski praznik sporta. 

Ova dva tima već su odigrala jednom ove sezone, u novembru u Beogradu, kada je bilo 2:1 za lidera Superlige, a u novom odmeravanju snaga, pred oko 5000 gledalalaca, ponovo su bili bolji igrači Miodraga Božovića - 3:1.

Domaći tim je poveo, ali su već do odlaska na odmor crveno-beli postavili stvari na svoje mesto i postigli sva tri gola do tada.

Strelci za goste bili su kapiten Zvezde na ovoj utakmici Luis Ibanjez, potom Gavrić i Orlandić u završnici prvog dela igre.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Zvezda je počela meč u sastavu: Supić, Petković, Rendulić, Edson, Ibanjez, Stojanović, Le Talek, Katai, Gavrić, Sikimić i Orlandić, kasnije su ušli još Anđelković i Srnić.

Crveno-beli su mogli daleko ubedljivije da slave imajući u vidu da su dva puta pogodili prečku (Gavrić, Srnić) i da nisu iskoristili niz šansi pred golom drugoplasiranog tima druge lige Bosne i Hercegovine.

Onu najbolju nije iskoristio Orlandić u 89. minutu, kada je iz penala pogodio stativu.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA