U ITALIJI JE SPAS: Živković ponuđen Milanu?

Navodno, pregovori sa klubom su u toku, ali ne zaboravlja se interesovanje Benfike i Intera

  • 8

Zastupnici suspendovanog fudbalera Partizana Andrije Živkovića pregovaraju sa Milanom oko transfera na leto, kada mu ističe ugovor sa crno-belima.

Kako prenosi italijanski Kalčomerkato, poznati menadžer Pini Zahavi ponudio je sedmostrukom šampionu Evrope da bez obeštećenja dovede kapitena mlade reprezentacije Srbije.

Isti izvor podseća da su pregovori sa Zahavijem uvek teški, a to će biti dodatno izraženo jer Živkovića žele još Benfika i Inter.

Protiv dolaska krilnog fudbalera sigurno ništa ne bi imao trener "rosonera" Siniša Mihajlović, koji mu je pružio šansu da postane najmlađi debitant u istoriji reprezentacije Srbije.

Živković je sklonjen iz prvog tima Partizana jer je odbio da produži saradnju, a nedavno je odigrao prvi zvanični meč u 2016. godini kada je upisao dve asistencije za mladu reprezentaciju Srbije u pobedi nad Andorom u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • On

    28. mart 2016 | 14:16

    Doživeo je da bude samo ,,ponuđen" sramota šta lopovska uprava i pohlepni otac napraviše od njega.

  • Milos

    28. mart 2016 | 15:35

    Zahavi??? Zar nije tata rekao da ne zeli da Zahavi prodaje njegovog sina? Zar to nije bio razlog da ne produzi ugovor? Olosi.

  • RS

    28. mart 2016 | 15:09

    Sramota sta rade od Momka kako klubovi takva Rep.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA