DŽORDAN ZVAO BOSNU: Ovde Majkl, vaš sin mora da dođe u Ameriku!

Stiže luda priča o jednom od najtalentovanijih igrača Evrope

  • 14

Najbolji NBA košarkaš svih vremena Majkl Džordan izrazio je želju da upozna roditelje Džanana Muse, s obzirom da je slavni Amerikanac upoznat s tim kakav potencijal ima mladi igrač Cedevite.

- Svestan sam da ovo zvuči neverovatno, ali je istina. Džordan je impresioniran Džananovim potencijalom, želeo je to i lično da saopšti njegovim roditeljima - otkriva za "Dnevni avaz" Sejo Bukva, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, osnivač KK Koš, u kojem je Džanan igrao pre nego što je prešao u zagrebačku Cedevitu.

On je rekao da je trener univerzitetske ekipe Severne Karoline Roj Vilijams najavio je da želi putem Skajpa da razgovara sa roditeljima igrača, koji je kao kapiten U17 reprezentacije bodio Bosnu i Hercegovinu do titule prvaka Evrope.

- Kada su uspostavili vezu, otkrio im je da jedan njegov prijatelj želi da ih upozna, a kada im se obratio Džordan, svi su zanemeli i nisu mogli da veruju šta se dešava - objašnjava Bukva.

Navodno, jedna američka agencija bila bi spremna da isplati obeštećenje Cedeviti, posle čega bi Musa postao student i igrač Severne Karoline, što bi mu poslužilo kao odskočna daska za prelazak u NBA profesionalce. Isto tako mu se predviđa prvo mesto na draftu, a za talentovanog momka iz Bihaća zainteresovani su Barselona i Fenerbahče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA