KUZMANOVIĆ PORUČUJE IZ ITALIJE: Zvezda je klub koji najviše volim!

Bivši reprezentativac dao opširan intervju za tamošnje medije

  • 2

Zdravko Kuzmanović voli Crvenu zvezdu, na leto postaje slobodan igrač,a  crveno-belima će svakako biti potreban iskusan vezista za napad na Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

Može li do transfera doći? Pitanje koje će se čelnicima Zvezde sigurno vrzmati po glavama narednih dana, pogotovo posle izjave koju je Kuzmanović dao za italijanske medije.

>>> Urnebesni plejbek: Dame i gospodo, Zdravko Polumenta Kuzmanović peva za vas! (VIDEO)

Tačnije za MundoUdineze, portal koji se bavi vestima iz Udinezea. Tima za koji Kuzmanović nastupa. Jedno od pitanja je bilo za koji tim u Srbiji navija?

- Crvena zvezda je klub koji volim najviše, najviše iz razloga što je moja porodica iz Beograda. Međutim, od vremena kada je osvojen Kup šampiona 1991. godine do danas, mnogo toga se promenilo. Velika finansijska kriza je izazvala teške posledice - rekao je Kuzmanović i dodao:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Na primer, Crvena zvezda je 2014. godine uzela titulu, ali je kasnije izgubila pravo da se takmiči u Evropi zbog pravilnika UEFA. To samo pokazuje koliko su veliki problemi kluba, ali se iskreno nadam da će se to rešiti.

Kuzmanović je otkrio i da je veliki košarkaški fan.

- Da nisam postao fudbaler možda bih bio košarkaš. Volim da gledam Majami, čak sam išao i da gledam nekoliko utakmica. Obožavam Lebrona Džejmsa, gde god da igra. Volim i tenis - Novaka Đokovića i Rodžera Federera. Volim kada obojica pobeđuju jer sam ja i delom Švajcarac - jasan je bio Kuzmanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA