Zakuvava se regionalni dvoboj! Spahović izaziva Stošića! (VIDEO)

Iako nisu ista kategorija postoji interes javnosti da se održi borba između dva regionalna MMA borca. Na potezu je FFC

  • 3

Regionalni MMA borci i članovi FFC-ovog tima Tomislav Spahović i Darko Stošić, još nemaju nemaju dogovoren međusobni duel, ali izgleda da je interes javnosti da se on dogodi.

Portal MMA Novosti je postavio pitanje šta bi bilo da dođe do ovog meča a oglasio se i sam Spahović koji tvrdi da je zainteresovan.

>>> Ludilo u Atini! Protivnik Darka Stošića uhapšen nekoliko sati pre meča! (VIDEO)

- Ja nemam ništa protiv. Neka FFC uzme ovaj odličan prijedlog u razmatranje -napisala je bosanksa “Zvijer” putem Facebooka.

Poslednji meč Spahović je imao prošle godine na FFC 21 manifestaciji u Rijeci gde je imao priliku da se okiti titulom FFC-ovog prvaka u poluteškoj kategoriji.

Međutim, već u prvoj rundi tehničkim nokautom ga je zaustavio Marcin Prachnio.

Pogledajte jedan trening Spahovića.

Iste večeri kad je Spahović poražen, Stošić je upisao impresivnu pobjedu koja ga je dovela nadomak borbe za naslov. Status izazivača trebao je potvrditi na FFC-u 22 u Atini, ali protivnik mu je otkazao borbu samo nekoliko sati pre održavanja događaja.

Stošić tako čeka novu priliku da potvrdi formu, a borba sa Spahovićem u ovom trenutku ne zvuči kao idući logični korak do titule.

- Što se tiče borbe mene i Spahovića! Slažem se da bi ta borba bila sigurno dobra! On je odličan borac ima odlične mečeve!

Foto: Mega promotion Foto: Mega promotion

- Ali on nije moja kategorija i ne drži titulu koju ja želim da osvojim! Mene zanima samo Dion Staring šampion FFC-!

- Na kraju krajeva i Spahović i ja smo članovi FFC-a. Ja imam ugovor sa njima i koga god da mi ponude ja ću raditi! Nemam ništa protiv! To je sve na čelnicima FFC-a! Mi se borimo oni određuju sa kim. Tako to ide. - rekao je Stošić.

Foto: FFC Foto: FFC

Spahović je kako saznajemo, izgubio status kod FFC organizacije, koja ga drži na ledu. Zato i postoji znak pitanja kod njegovih borbi.

Međutim, ukoliko do nje dođe, Darko će biti favorit. Imaće odličnu priliku da proveri formu, naročito posle neočekivanog otkazivanje atinske borbe u februaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Абв

    29. mart 2016 | 20:37

    Стшоћ је далеко бољи бржи и срчанији борац, све честитке заслужује.

  • Ddare

    29. mart 2016 | 20:15

    Daj bre sta je sa ovim sportom...pa ovaj spahovic je ocigledno covek na teskim steroidima..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA