Da li smo gledali istu utakmicu? Pogledajte kako je na sajtu FSS-a opisana igra Srbije!

Srbija je bledom partijom savladala Estoniju, a to je izazvalo opšte oduševljenje, ali i nerealne rečenice na sajtu Saveza

  • 19
Foto: fss.rs Foto: fss.rs

Srbija je pobedila Estoniju u prijateljskom meču u Talinu. Rekli bi mnogi - ''Konačno! Možda je ovaj meč pokazatelj boljih dana za srpski fudbal''. Rekli bi, da nisu gledali utakmicu u kojoj je naša reprezentacija pokazala staro lice. Bezidejna igra, malo šansi i dobrih poteza, vraćanje lopte unazad... Sve ono što ljubitelji fudbala ne žele da gledaju i zbog čega im posmatranje utakmica Orlova predstavlja pravo mučenje.

Ipak, FSS je drugačije video utakmicu, sudeći prema izveštaju na zvaničnom sajtu.

- Dobrom igrom, pre svega u drugom poluvremenu, i fenomenalnim golom Aleksandra Kolarova, Srbija je ostvarila pobedu u meču sa Estonijom u Talinu i najavila mnogo bolje dane za naš reprezentativni fudbal - piše na sajtu FSS-a.

Navodi se u uvodu izveštaja. Igra jeste bila nešto bolja u drugom poluvremenu, ali to i nije bilo teško, pošto je reprezentacija Srbije u prvih 45 minuta delovala kao grupa rekreativaca.

Ono što je u drugom poluvremenu prikazala, daleko je od dobre igre, a kamo li igre koja najavljuje bolje dane za srpski fudbal, kao što to piše i u uvodu i u zaključku izveštaja FSS-a, gde se takođe ističe i da je igra protiv Poljske bila dobra, iako gotovo svi ističu da to nije slučaj.

- Dovoljno za zasluženu pobedu naše selekcije koja je igrama u dve provere protiv Poljske i Estonije najavila bolje dane za naš fudbal - zaključuje se na sajtu FSS-a.

Ni ova, ni utakmica protiv Poljske sigurno nisu nikakva najava boljih dana za naš fudbal. Naprotiv, više brinu jer Srbija je ponovo delovala neubedljivo na terenu, nema tečnih akcija, nema napadanja, nema stvaranja šansi. Stiče se utisak da gol možemo da postignemo jedino iz prekida.

Umesto šarenih laža i bajkovitih priča, bolje je da se otvoreno ukaže na probleme, jer će kasno biti kada počnu kvalifikacije i kada propustimo još jedno veliko takmičenje, na kome smo poslednji put bili 2010. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    29. mart 2016 | 21:56

    Igrali su maltene kao babe,Mitro-drvo,Kostic kao da se ukakio,Milivojevic maltene nekoristan,Tosic vrti nesto burgija ono napred nazad...odbrana kao teletabisi,jedino kolarov se lepo postavlja u odbrani svi ostali nula..nama nije samo odbrana problem,nama su sve pozicije nenormalne,sem Stojkovica,brani dobro...ali ovamo nista,Mislim ovo je razocaravanje...

  • Zombilend

    29. mart 2016 | 22:55

    Mitrović najveći balvan u repki.

  • Aaaaaaaaaaaaaa

    30. mart 2016 | 06:59

    Bilo bi dobro da stricnjak Curcic objasni forsiranje Matica i Kolarova u prijateljskim mecevima, sobzirom da momci nemaju prava igranja, prvi tri meca drugi jedan mec u kvalifikacijama, jedino mozda veliki strucnjak planira da ih svercuje na tudja imena , recimo Matic neka igra na registraciju Brasanca a Kolarov na registraciju Mladenovica.. Da covek ne uigrava na tim pozicijama nekog drugog coveka,prosto mi je neverovatno . i da Tadic je za bambija Tosica, Ronaldo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA