Manćini čuva Balotelija, iako Milan nudi Tijaga Silvu

Trener novog engleskog fudbalskog prvaka jeste zainteresovan za brazilskog defanzivca, ali tvrdi da "Super Mario" ostaje u klubu 101%

  • 0

Milan je rešio da proda Tijaga Silvu i da za dobijeni novac kupi napadača. Pošto je prva želja trenera roso-nera Alegrija upravo Mario Baloteli, nije isključena ni trampa na relaciji Milan-Mančester Siti.

Međutim, trener novog engleskog prvaka Italijan Roberto Manćini pokopao je nade italijanskog vicešampiona pošto je izjavio da kontroverzni tamnoputi fudbaler ostaje u klubu 101%.

- Baloteli ima ugovor do 2015. Uveren sam da će do tada i da igra u Mančester sitiju. On je najbolji italijanski napadač, što će da potvrdi na Evropskom prvenstvu. Jedino mora ponekad da kontroliše svoju glavu i da ne upada u zapaljive situacije - kazao je Manćini, koji je u minuloj sezoni muku video sa svojeglavim igračem.

Tako je ujedno pala u vodu i mogućnost trampe s Milanom za švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića, najboljeg strelca Serije A sa 28 golova.

Italijanski mediji navode da će "milanezi", u slučaju da ih Siti odbije za Balotelija, pokušati da za Tijaga Silvu dobiju drugog napadača Sitija Karlosa Teveza, a ako ni ta opcija ne bude prihvaćena, tražiće za Brazilca 30 miliona evra i za taj novac kupiti kvalitetnog napadača negde drugo. Ranije se pominjalo da je Tijago Silva na meti Barselone.

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA