Siti u trci za Van Persijem

Iako mu građani nude mnogo povoljnije finansijske uslove od onih koje trenutno ima u Arsenalu, Holanđanin želi da ostane, a prvo će razgovarati s Arsenom Vengerom i čelnicima "tobdžija"

  • 0

Novi šampion Engleske Mančester Siti planira da u predstojećem prelaznom roku dovede zvanično najboljeg fudbalera i najboljeg strelca Premijer lige Robina van Persija.

Siti je spreman da kapitenu Arsenala ponudi trogodišnji ugovor, vredan 130.000 funti nedeljno, što je za 60.000 više nego što trenutno zarađuje u Londonu.

Napadač "tobdžija" bi za prelazak u Mančester dobio i bonus od pet miliona funti. Ipak, engleski mediji tvrde da će Van Persi prvo razgovarati sa menadžerom Arsenala Arsenom Vengerom i izvršnim direktorom kluba Ivanom Gazidisom.

Holanđanin navodno želi da ostane u Londonu i nedavno je pohvalio duh Arsenala, koji je u finišu sezone uspeo da izbori plasman u Ligu šampiona.

- Definitivno ćemo ponovo igrati u LŠ i to je bio glavni cilj ove sezone. Nije bilo lako, morali smo naporno da radimo i namučimo se kako bismo izašli iz nekoliko neprijatnih situacija - rekao je Van Persi.

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA