Vudu vrač se nudi da pomogne najbaksuznijoj NBA ekipi

Došlo vreme i za alternativnim putem ka rešenju

  • 1

Ne pamti se kada je jedan tim u NBA ligi, ali gledano i šire, imao toliko pehova sa povredama tokom sezone kao što je to slučaj sa Nju Orleansom ove.

Pošto su ostali bez prve zvezde tima Entonija Dejvisa, tim iz Luizijane je nastavio da se "kruni" iz nedelje u nedelju, pa sada trener Alvin Džentri na raspolaganju ima tek nekolicinu igrača u rosteru koje je imao i na startu sezone.

Kada je pomislio da je nevoljama konačno došao kraj, povredili su se i Džru Holidej u Alonzo Dži, što je nateralo Džentrija da pomoć, pola u šali, potraži tamo gde prestaje konvencionalno i počinje spiritualno.

- Poslaću poruku na svaku adresu u Francuskom kvartu (stari deo Luizijane, prim. aut) ili bilo gde drugde. Potreban nam je vudu vrač ili nešto slično. Moramo da nađemo neke kosti ispod ovog mesta (hale). Moramo nešto da preduzmemo, jer ovo postaje komično - rekao je Džentri pošto je saznao da će Holidej i Dži, morati na pauzu do kraja sezone.

Zanimljivo, na Džentrijev "oglas" javio se jedan specijalista za vudu magiju. Ime mu je Belfazar Ašantison i praktikuje vudu metode već 25 godina. On veruje da može da pomogne Nju Orleansu.

- Iskreno, verujem da su ukleti. Mislim da tu postoji negativna energija koja je non stop prisutna - tvrdi ovaj vrač, poznat po imenu Zaar.

Pelikani su odavno ostali bez šanse za plasman u plej-of (27-46) u velikoj meri zbog povreda važnih igrača. Pored Dejvisa, Holideja i Džija, u autu su Pondekster, Evans, Gordon i Dežen-Džons.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA