Srbin brani za Bugarsku!

Golman Minjora iz Pernika Ivan Čvorović, koji je prošao Partizanovu školu, mogao bi da debituje 26. maja protiv Holandije u Amsterdamu

  • 0

Odlične odbrane Ivana Čvorovića, fudbalskog pečalbara, koji u Bugarskoj gradi karijeru već petu godinu, nisu ostale nezapažene. Ovaj 27-godišnji čuvar mreže Minjora iz Pernika mogao bi da postane još jedan Srbin koji će obući dres druge države. Čvorovič je prošao Partizanovu školu, a fudbal je u seniorskoj konkurenciji igrao samo u takmičenjima naših zapadnih komšija. Igrao je za Burgas, Černomorec i Minjor, a sada bi ga Ljubo Penev, selektor Bugarske, kako piše sofijska "Tema sport", rado video u dresu sa nacionalnim grbom.

Rođeni Beograđanin ima pasoš Bugarske i, kako sada stvari stoje, biće treći golman reprezentacije. Čvorović će se staviti na raspolaganje Penevu za dve predstojeće provere, protiv Holandije (26. maja) i Turske (29. maja). Komšijski mediji sugerišu da će Ivan ovog leta napustiti redove tima iz Pernika i da bi za oko 200.000 evra mogao da pređe u Ludogorec ili sofijski Levski.

(Telegraf.rs, Foto: sportni.bg)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA