HAOS U ZAGREBU: Dinamovi navijači tukli po terenu, pretili srpskim futsalerima da će ih zaklati! (VIDEO)

Strašne scene viđene su u zagrebačkom Domu sportova

  • 70

Futsal utakmica između Nacionala i Dinama u zagrebačkom "Domu sportova" prekinuta je zbog opšte tuče, u kojoj su "Bed blu bojsi" tukli igrače Nacionala, a pretili srpskim igračima Mladenu Kociću i Borku Surudžiću.

Pošto je u poslednjem minutu poluvremena Nacional postigao gol preko Čujeca za 2:0, vreme je isteklo, ali su igrači Futsal Dinama nastavili igru još nekoliko sekundi posle isteka 20. minuta. Iz protesta je skočila klupa Nacionala i onda je krenuo haos, prenosi "24sata.hr".

S tribina su se spustili navijači Futsal Dinama i napali igrače Nacionala i upravu kluba. Prvo su dohvatili golmana Pavlića, a potom su krenuli na Čujeca koji je dobio šakom u glavu.

Atmosfera je od početka bila naelektrisana, "bojsi" su vređali Nacional čija se gotovo cela ekipa nedavno učlanila u Hajduk u inat Hrvatskom fudbalskom savezu kako bi stala uz predsednika svog rivala Split Tomija koji je dobio otkaz.

Navijači su vređali i srpske igrače u redovima Nacionala, a nakon svega lider prvenstva povukao se s terena i derbi je zvanično prekinut.

- Od početka su sudije navlačili za njih. Bilo je tu i provokacija. Ne znam kako su im sudije dopustile da igraju, a završilo se prvo poluvreme. Upozorili smo ih na to i onda su nas napali njihovi navijači. Razbili su glavu našem golmanu - potvrdili su iz Nacionala.

- Golmanu su razbili glavu, tukli su i policiju, a srpskim igračima su vikali da će ih zaklati - rekao je predsednik Nacionala Ivica Đolo.

Fotografije sa lica mesta pogledajte >>> OVDE.

Snimak napada videćete klikom >>> OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    31. mart 2016 | 00:15

    Mnogo su hrabri da napadnu 2-3 igraca....a kad je trebalo da se pokazu u Atini bezali su ko misevi..... " ostavili me decki..ostavili me decki " .... smesni su...ja ih sazaljevam...jad i beda...strasno... !!!

  • Srpkinja

    31. mart 2016 | 00:10

    Debili iskompleksirani! Da smo mi to uradili, bombardovali bi nas opet. A i EU sa Hrvatima moze da nam pljune pod prozor, mi smo bre za sve njih svet izmislili i kulturu.

  • Bane

    31. mart 2016 | 00:12

    Sta je tu cudno?Pa nemozes ti prestai biti ustasa preko noci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA