Iz Dinama tvrde: Laž je da su navijači vređali Srbe

Posle saopštenja kluba za koji igraju srpski futsaleri, oglasio se i optuženi - Futsal Dinamo

  • 2

Futsal klub Dinamo iz Zagreba demantovao da su navijači "Bed blu bojsi" vređali srpske igrače i pozivali na ubistvo u prekinutom meču sa Nacionalom.

>>> Hrvatski klub stao u odbranu Srba: Zar da im prete vešanjem, a oni došli u Zagreb da igraju?

Prema rečima predsednika Nacionala Ivice Ðole srpski futsaleri Mladen Kocić i Borko Surudžić vređani su sa tribina povicima "Ubićemo vas, zaklaćemo vas" i "Srbe na vrbe".

- Moramo u potpunosti da dematujemo navode Ðole o navodnom vređanju i pretnjama igračima Nacionala srpske nacionalnosti. Svi koji su bili u dvorani znaju da je to svesno širenje lažnih informacija zbog kojih će Dinamo poduzeti sve zakonom predvidene korake - navodi se u saopštenju zagrebačkog kluba.

>>> HAOS U ZAGREBU: Dinamovi navijači tukli po terenu, pretili srpskim futsalerima da će ih zaklati! (VIDEO)

Dinamo je, ipak, preuzeo odgovornost zbog incidenata u derbiju hrvatskog futsala.

- Želimo da izrazimo žaljenje zbog nemilih događaja koji su kulminirali udaranjem golmana Pavlića. Radi se o pojedinačnom činu za kojeg nema opravdanja i mi ga kao klub najstrože osuđujemo. Takođe, izvinjavamo se i svim našim vernim navijačima, klubu Nacionalu na incidentu koji se završio prekidom utakmice - navodi se u saopštenju Dinama.

Utakmica između Dinama i Nacionala prekinuta je pri vođstvu gostiju 2:0, jer su navijači zagrebačkog tima upali na teren i razbili glavu golmanu gostiju Ivanu Pavliću.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drayver

    31. mart 2016 | 15:19

    Ma i ja se iscudjavam znam da croati nisu takvi oni jesu svabski dupeljubci ali ustase ma daj te molim vas oni su jedna jako kretenska nacija to je valjda svima jasno

  • livia

    31. mart 2016 | 15:49

    Ovaj klub ukinuti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA