Crno-beli počeli pripreme, novinari izbačeni iz Zemunela

Bez Vukića na prvoj prozivci, Grant čestitao igračima na dobro obavljenom poslu u jesenjoj polusezoni, glavni cilj - bolji rezultati u Evropi

  • 12

Fudbaleri Partizana predvođeni novim trenerom Avramom Grantom počeli su pripreme u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu. Jedini igrač koji se nije pojavio na prozivci je Zvonimr Vukić, kojem je istekao ugovor sa crno-belima.

Predsednik Partizana Dragan Ðurić rekao je da prednost od 10 bodova dosta znači, ali da klub mora da radi još više.

- Prednost na prvi pogled deluje velika, ali to ne mora ništa da znači. Moram da se zahvalim bivšem treneru na dosadašnjem radu. Stigao nam je novi šef stručnog štaba, on će završiti započeti posao i pokušati da uradi nešto više u Evropi - rekao je Ðurić na okupljanju u Partizanovom sportskom centru.

Prvi čovek crno-belih, iako je to najavio u nedelju, danas nije želeo da priča o događajima koji su potresli klub u ptethodnom periodu.

Šampion Srbije juče je potpisao ugovor na godinu i po dana sa izraelskim štručnjakom Avramom Grantom, koji je na prvom okupljanju rekao da najviše voli da priča na terenu.

- Želim da vam čestitam na dobro obavljenom poslu u prvom delu sezone, a sada će cilj biti da podignemo klub na viši nivo u Evropi. Naravno moramo da nastavimo sa onim što smo započeli u prvenstvu, pokušaću da vam pomogem svojim iskustvom i nadam se da ćemo svi uživati -poručio je izraelski stručnjak.

Posle obraćanja Avrama Granta i Dragana Ðurića, fudbaleri su otišli na teren, dok su novinari kao i svih prethodnih godina, pored terena čekali izjave. Međutim, već posle 15 minuta obezbeđenje Zemunela prišlo je novinarima i zahtevalo da napuste sportski centar.

Na prilično grub način predstavnici medija su prvo opomenuti da je vreme isteklo, a kada je zatraženo zvanično obraćanje i obrazloženje, pojedini predstavnici obezbeđenja su ozbiljnim tonom zatražili da se napusti prostor pored pomoćnih terena kako bi igrači u miru mogli da rade svoj posao.

Predsednik crno-belih Dragan Đurić najavio je da će se ponovo obratiti predstavnicima medija ali to se nije desilo.

(Telegraf/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA