GUŽVA U ŠESNAESTERCU: Samo jedan klub iz Premijer lige ne želi Ibrahimovića!

Nije teško pogoditi ni klub, ali ni razlog

  • 1

Saga Zlatan Ibrahimović se nastavlja iz dana u dan - budući klubovi švedskog napadača menjaju se kao na traci.

Najbliži je Premijer ligi, a njegov agent Mino Raiola tvrdi da Zlatan tamo može igrati još pet godina. Takođe, priznaje da ima ponude svih klubova osim Mančester Sitija.

- Zlatan je kao Bred Pit u filmu kada glumi Bendžamina Batona. Svakim danom sve je mlađi i mlađi. Sa svojom mentalnom i fizičkom kondicijom u stanju je da igra još pet godina na ovom nivou - rekao je Raiola i osvrnuo se na njegovu budućnost:

>>> Nismo navikli da Ibrahimović promašuje ovakve zicere (VIDEO)

- Njegova budućnost? To će biti poseban izbor. Osim Mančester Sitija svi klubovi PL zainteresovani su za njega. On ima ponudu sa svakog kontinenta. Iz Kine vrednu čak 55 miliona.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Razlog za siguran neodlazak u Siti svakkao je Pep Gvardiola. On i Ibra se nisu rastali u ljubavi kada je Šveđanin napuštao Barselonu. Kao što je poznato, Ibrahimović je Barsu napustio upravo zbog Gvardiole.

- Pep Guardiola je sjajan trener, ali je i kukavica. Mene je žrtvovao zbog Messija, bez hrabrosti da mi bilo šta kaže nego je odlučio da me ignoriše. Guardiola nema dostojanstva. Žoze Mourinjo je na primer trener i čovek za koga su igrači spremni da umru na terenu. Suočavao se s problemima i igračima različitih karaktera, a Guardiola izbegava klubove s takvim igračima - rekao je Zlatan svojevremeno.

Da li ova njegova izjava znači da je najbliži Junajtedu zbog Murinja? Videćemo...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA