TRENER ZVEZDE: Ugu zameram na sebičnosti, više će se pamtiti rekord nego titula!

Trener Zvezde održao konferenciju povodom gostovanja njegovog tima u Novom Sadu

  • 1

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da crveno-beli imaju veliku želju da sruše evropski rekord po broju uzastopnih pobeda, jer će se, kako je istakao, to više pamtiti nego šampionska titula.

Lider Superlige protiv Vojvodine u Novom Sadu juri 25. trijumf zaredom u domaćem šampionatu, čime bi došao na samo četiri manje od rekorda Euzebiove Benfike.

>>> GROF O REPREZENTACIJI: Srbija nije svetska sila! Pola navija za, a pola protiv nje!

- Kao i u svakoj utakmici, tako i u Novom Sadu idemo na pobedu. Nadam se da će stadion biti pun i u dobroj atmosferi, a bilo bi lepo da nastavimo naš niz. Titule se osvajaju i zaboravljaju, a rekordi ostaju. Mislim da bi se više pamtilo obaranje rekorda Benfike, nego titula - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu

On je potvrdio da će Marko Grujić i subotnji meč propustiti zbog povrede, dok je Srđan Plavšić dobio udarac na treningu, ali bi trebalo da bude u timu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Prema njegovim rečima Vojvodina nema slabiji sastav u odnosu na prvi deo sezone, već da je problem neuigranost.

- Otišli su Ivanić, Ožegović i Stanisavljević, a došli neki drugi kvalitetni fudbaleri. Naprimer, Micić uopšte ne odstupa od Ivanića, a jedan je od najboljih vezista lige. Možda nisu uigrani kao ranije. Mislim da imaju veći imperativ i pritisak je na njima.

Božović je ponovio da još uvek ne razmišlja oko produžetka ugovora, sve dok Zvezda i matematički ne osvoji titulu.

- Razgovaravhemo oko ugovora kada matematički budemo prvaci. Postoji mnogo stvari da li ću produžiti ugovor. Za sada razmišljam samo o Vojvodini. Zamislite da izgubimo, mediji bi odmah osuli drvlje i kamenje.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Rekord juri i prvi strelac lige Ugo Vijeira, koji bi ukoliko postigne gol u Novom Sadu postao prvi igrač u Srbiji sa 10 pogodaka u nizu

- Vijeira to zna, potrudićemo se svi da postavi rekord. Nadam se da će biti produktivan i u Novom Sadu. Zameram mu na sebičnosti (smeh prim. aut), možda i saigrači, a verovatno i zbog toga daje golove - u svom stilu poručio je popularni "Grof".

Utakmica 28. kola Superlige između Vojvodine i Crvene zvezde igra se sutra od 18 sati na stadionu Karađorđe.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    1. april 2016 | 15:08

    Претпостављам да му и лаворџије замерају три гола које им "завуче".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA