LALATOVIĆ: I Zvezdini igrači su od krvi i mesa! Jedan Real i Mančester imaju mane...

Trener Vojvodine održao konferenciju pre meča sa Crvenom zvezdom

  • 1

Težeg protivnika u momentu dok im ''gori pod nogama'', fudbaleri Vojvodine nisu mogli da dočekuju na svom Karađorđu.

U Novi Sad dolazi lider šampionata, ekipa Crvene zvezde, koja iza sebe ima niz od 24. uzastopne pobede. Derbi je na programu u subotu od 18.00 časova.

>>> TRENER ZVEZDE: Ugu zameram na sebičnosti, više će se pamtiti rekord nego titula!

- Već sam rekao da Crvena zvezda juri rekord, dok se mi borimo za goli život. Ako hoćemo da izađemo u Evropu, mi moramo da jurimo bodove i ne zanima nas ko će nam doći u goste. Tokom nedelje, želeo sam da opustim i rasteretim igrače tog mišljenja da moraju da ostvare pobedu. Jedino što moraju jeste da daju sve od sebe i izgaraju za Vojvodinu, kao i da veruju da mogu da pobede Zvezdu - rekao je Lalatović i dodao:

- Ne želim da ih motivišem. Ovaj tim Crvene zvezde ima 90 posto vrlina, ali ima i 10 posto mana, kao što ima svaki tim na svetu. I oni negde moraju da imaju slab dan, a ja se nadam da će ga imati u subotu. Ako prekinemo taj njihov niz za moje igrače i njihovu karijeru će to biti fenomenalno, a samim tim će pokazati da imamo kvalitetan tim i da smo uspeli ono što niko nije uspeo u Srbiji. Nema veze što oni imaju 24 pobede, pa i oni su od krvi i mesa.

Lalatović nije propustio priliku da nahvali Miodraga Grofa Božovića.

- Sjajan čovek, a potom i trener. U Rusiji je radio sedam-osam godina, što samo pokazuje koliko je iskusan trener. Za mene, on je najbolji trener na prostorima Srbije i Crne Gore - jasan je bio Lalatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA