Čović: Bivši reprezentativci ogovaraju Zvezdu i traže od države podršku za FIBA

Predsednik Zvezde žestoko je napao nekadašnje reprezentativce naše zemlje čija imena nije hteo da otkrije, ali je dao jasne asocijacije o kome se radi

  • 38

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović ponovo je uzburkao javnost svojom izjavom za Sportski žurnal.

Čović i Šilobad ušli u raspravu o domaćoj ligi pred kraj emisije, Šarenac ih prekinuo (VIDEO)

On je, pričajući o aktuelnoj situaciji između FIBA i Evrolige otkrio da su bivši reprezentativci Srbije i Jugoslavije (Ne navodeći imena) lobirali kod džavnih organa da se da podrška FIBA

- Uz svo poštovanje naših bivših reprezentativaca meni je nejasno da jedan boravak u Beogradu koristi da sa zvaničnikom Darušafake ogovara Crvenu zvezdu, a pri tome je u visokim organima FIBA, dok drugi po Srbiji pokušava da lobira nadležne državne organe da dobije podršku za FIBA.

- To je neverovatno i potpuno pogrešno. To ne vodi razvoju, već raspadu evropske košarke - rekao je Čović za Sportski žurnal.

Opirniju izjavu predsednika Zvezde čitajte u Žurnalu za ponedeljak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nik

    3. april 2016 | 23:42

    Sada je Covic najvece zlo kosarke posle dve tri godine Zvezdine dominacije. Sta onda da kazemo o Vujodevicu? Deset godina je zario i palio drzavnim parama dok su drugi propadali i nije se ni strecnuo cak i provocirao, urlao itd. Kada mu je odgovaralo nagovarao je kosarkase da igraju za CG, da oproste dug Partizanu a svoj uredno trazi da mu se isplati, dovodio stranu decu a napravio famu kako pravi igrace od nase dece. Kada kazete zlo onda mora sve da se uzme u obzir a ne samo navijacka strana.

  • Raxx

    3. april 2016 | 22:56

    Najvece zli Srpske kosarke ...Nebojsa Covic

  • bp

    4. april 2016 | 00:23

    Vujosevic je bio upravu vecinu stvari koje je pricao,ali je dosadio sa tim pricama i meni koji navijam za Partizan. Ako je neko realan i iako navija za zvezdu onda ce to reci i za moralnog gmizavca!Pa on sve zna!? Stalno neke izjave,nema dana da on nesto ne prica,i jos stalno napada!!! Vidim da su istinite price da se on sve pita u klubu i cak o sastavu tima! Ko sad raspiruje mrznju???Ne cujem iz Partizana nista,pa cak i kad nas napadaju!? Hajde postenjacine, recite jel tako ili mi se samo ucinilo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA