Di Mateo dužom klupom ruši Bajern u finalu

Menadžer "plavaca" veruje da će veći izbor igrača presuditi u borbi za trofej Lige šampiona

  • 0

Menadžer fudbalera Čelsija Roberto di Mateo rekao je danas da bi rezervni igrači i "dužina klupe" mogli da odigraju ključnu ulogu u finalu Lige šampiona sa Bajernom.

Italijan sledeće subote neće moći da računa na suspendovanu četvorku (Džon Teri, Branislav Ivanović, Ramireš i Raul Meireleš), a od povrede se još oporavlja brazilski štoper David Luiz.

- U najgorem slučaju, moraću da pošaljem na teren neke igrače koji su obično rezerve. Već sam isprobavao neke kombinacije na treningu. Videćemo šta će biti na kraju - kazao je Di Mateo novinarima u Čelsijevom treningu centru u Kobamu nadomak Londona.

Engleski mediji navode da će u napadu Čelsija najverovatnije početi Didije Drogba, a da će na desnom krilu biti Fernando Tores.

Meč u Minhenu mogao bi da bude oproštaj Drogbe od dresa Čelsija, pošto će na leto verovatno promeniti klub.

- Kad se završi sezona sešćemo i razgovarati sa Drogbom. On je fizički spreman, veliki je profesionalac i kada tako živite, možete još dugo da igrate - kazao je Di Mateo.

Italijanski stručnjak nije želeo ni da priča o svojoj budućnosti u klubu sa Stamford Bridža.

- Prvo o čemu ću da razmišljam posle subote je kako da odem na odmor. Sada ne razmišljam o ostanku na klupi Čelsija - rekao je on.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA