Rukometaši Srbije imaju novog kapitena (FOTO)

Muška seniorska reprezentacija Srbije okupila se na početku EHF nedelje u okviru koje će odigrati dva prijateljska meča sa selekcijom Rusije u Beogradu i Novom Sadu

  • 0

Kapiten rukometne reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu 2016, Ivan Nikčević, oprostio se od dresa sa državnim grbom partijama u Krakovu, a traku će od sada nositi dugogodišnji član državnog tima, osvajač srebrne medalje na Evropskom prvenstvu  2012, Žarko Šešum:

>>> Perić odabrao rukometaše za meč sa Rusijom!

- Prošao je sve selekcije u našem rukometu. Nosilac je nacionalnog priznanja. Nametnuo se svojim igračkim i ljudskim kvalitetima kao lider, a ekipa je to prepoznala i podržala. To govori o Žarku, ali i saigračima koji su kvalitetni i svesni onoga što je svakoj ekipi potrebno. Šešum uliva poverenje na terenu i van njega.

- Vrlo je odmeren i stabilan. On je primer. Ovu ulogu će obavljati na visokom nivou kao što su radili njegovi prethodnici Momir Ilić i Ivan Nikčević – obrazložio je ovakvu odluku selektor Dejan Perić.

Foto:RSS Foto:RSS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA