Hoće li Piksi spasiti Marsej?

Vreme je za nedovršenu ljubavnu priču

  • 2

Novinari francuskog Lekipa smatraju da je trenutna ekipa Marseja najgora još od sezone 2000/2001, a francuski velikan koji drma velika kriza ove sezone pokušava na sve načine da ispliva i ponovo bude konkurentan najvećem rivalu PSŽ-u.

Da više ne bude situacije da 14. mesto bude realnost, na stadionu "Veledrom" spremaju krupne korake, a jedan od njih je dovođenje Dragan Stojkovića Piksija na mesto trenera.

Peta Zvezdina zvezda i igrač Marseja u finalu Kupa evropskih šampiona 1992. godine ne krije konktakte sa francuskim velikanom i bivšim klubom.

- Već sam bio u kontaktu s upravom kluba čak i pre nego su doveli za trenera Mičela. Nije bilo ništa više od toga.

- Mislim da su oni bili skeptični jer nikad nisam trenirao evropski klub. Marsej je postao prosečan klub i to je prava sramota jer Velodrom zaslužuje puno bolje od toga. Mentalitet grada i navijača koji su temperamentni obožavam. Uvek postoji pritisak i meni se to sviđa. Velika prednost je što sam bivši igrač kluba. Videćemo, nikad se ne zna.

- Ja sam spreman, jer je Marsej moja nedovršena ljubavna priča - rekao je Piksi, inače trener kineskog Gvangžua.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA