Ana Ivanović definitivno odlučila da više ne igra za Srbiju

Jako zvuči i informacija da njeno učešće na Igrama u Riju nije dovedeno u pitanje

Ubuduće, Fed kup reprezentacija bez Ane Ivanović.

Ono što se spominje poslednje dve godine učestalo izgleda da je došlo na potvrdu, iako Večernje novosti stidljivo najavljuju ovakav potez srpske teniserke, koja je u poslednje vreme vrlo odsutna kada su reprezentativne aktivnosti u pitanju.

Ana, koja ove puni 29 godina pod zastavom Srbije će nastupiti još u Riju na Olimpijskim igrama, a kao deo Fed kupa poslednji meč ostaće upamćen onaj iz aprila 2015. godine kada je pobedila Paragvajku Montserat Gonzales (6:2, 6:0).

Ivanovićeva u Fek kupu ima skor 20/9. Singl 17/7 i dubl 3/2. Debitovala je 2006. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    5. april 2016 | 13:44

    Onaj dan kada se ona i Jelena Jankovic slikale sa Klintonom od tada ih vise ne pratim. One su neprijatelji Srbskog naroda, ovo je moje licno misljenje ajmo za minuse

  • Java

    5. april 2016 | 13:25

    Jaka nam korist i da igra,mala otisla u ofsajd totalno.

  • Radašin

    5. april 2016 | 19:52

    Ovi što pitaju šta joj je država dala neka to upitaju bilo kojega našega sportistu i bilo kojega našega državljanina. Dobar im je srpski pasoš dok im treba, dok se probijaju, dok su anonimusi, dok im služi kao odskočna daska... A posle pojedini dignu nos i pokondire se. Pa umisle da su neki drugi a svoje više ne poznaju niti priznaju. Slažem se da to sve ima veze sa onim klempom švapskim. Presudio je njegov uticaj i njeno zanemarivanje svoga porekla zbog veze sa njim. Bedno je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA