Tomić nahvalio Javor, Dodića, ali i upozorio na teren (VIDEO)

Trener Partizana zna šta ne želi da se ponovi iz meča sa Radnikom uoči gostovanja Javoru

  • 4

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je da njegov tim očekuje jako teška utakmica protiv Javora u Ivanjici, ali da je na crno-belima da nametnu svoj stil igre i dođu do pobede.

- Očekuje nas jedno od najtežih gostovanja u Superligi. Poznato je da je Javor dobar domaćin i da na svom terenu osvaja veliki broj bodova. Imaju veoma dobrog trenera (Mladen Dodić, prim. aut), koji poznaje prilike u ligi, koji je radio i u reprezentaciji.

- Što se nas tiče vezali smo nekoliko pobeda, uslovi za igru su drugačiji nego na našem stadionu, ali na nama je da se prilagodimo - rekao je Tomić na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

On je naglasio da će oporavljeni Sedrik Gogua biti u konkrenciji za tim, kao i da se posle odrađene suspenzije vraća Valeri Božinov.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Kadrovska situacija je svakim danom sve bolja. Gogua je u boljem stanju nego Everton, ali je Brazilac doživeo povredu teže prirode. Današnji treninig otkloniće nam sve nedoumice. Božinov se vraća posle suspenzije. Imamo neke sitne probleme, a posle današnjeg treninga imaću širu sliku - rekao je strateg crno-belih i naglasio da na ovu utakmicu ne gleda kao potencijalnu utakmicu finala Kupa Srbije.

- Uopste nisam razmišljao o tome, to mi nije palo ni na pamet. Ovo je utakmica za sebe, koja nosi tri boda. Nosi svoju draž i u njoj treba da pokažemo da smo spremni. Treba da budemo još konkretniji i koristimo šanse, a ne da se dešavaju situacije iz prošle utakmice kada smo golove primali iz kontre - zaključio je Tomić.

Utakmica 29. kola Superlige Srbije između Javora i Partizana igra se sutra od 16 sati.

Pogledajte kompletno izlaganje Ivana Tomića uoči meča u Ivanjici.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    5. april 2016 | 15:43

    Шта те брига и за контре и за голове кад се у полувремену противници "уморе", па ви лагано одиграте. Из 2-1. 3× за 1месец. Договор кућу гради.

  • Đenka 1989

    5. april 2016 | 13:41

    Ivan Tomić ALIBI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA