Božović: Biće fenomenalno ako osvojimo titulu, makar i sa nekim porazom!

Zvezda dočekuje Rad u utakmici 29. kola srpske Superlige

  • 12

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da bi bilo fenomenalno da ekipa osvoji titulu bez poraza, ali da će biti lepo i ukoliko se osvoji uz neki neuspeh.

Crveno-beli su minulog vikenda remijem protiv Vojvodine u Novom Sadu 0:0 prekinuli seriju od 24 pobede, a sutra u vanrednom 29. kolu dočekuju Rad.

>>> Božović: Teško do Lige šampiona, Liga Evrope bi bila uspeh

- Očekuje nas teška utakmica, jer je Rad u nastavku šampionata izgubio samo jednu utakmicu od Spartaka. Ekipa su sa dosta iskusnih igrača, smenili su trenera, tako da će to biti dodatan motiv da nas iznenade. Ali nadam se da ćemo imati pravi pristup i da nećemo dozvoliti iznenađenje - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je naglasio da bi bio izuzetno veliki uspeh da ekipa okonča sezonu bez poraza, ali da i ako se to desi, neće umanjiti značaj.

- Sigurno da bi bilo lepo da završimo sezonu bez poraza. U suštini, najvažnije je da osvojimo titulu. Bilo bi fenomenalno ako uspemo da osvojimo titulu bez poraza, ali biće fenomenalno i sa porazom- rekao je Božović.-

Božović je dodao da ostaje žal za propuštenom šansom protiv Vojvodine i nastavkom niza pobeda, ali da nije jednostavno pobediti u Novom Sadu.

Foto: fkcrvenazvezda Foto: fkcrvenazvezda

- Mi smo sami sebi namentuli pritisak da obaramo rekord Benfike. Naiđe jednostavno neka utakmica kad vam ništa ne polazi za nogom. Nije lako pobediti Vojvodinu u Novom Sadu jer oni nisu tim koji lako gubi bodove kod kuće”, rekao je Božović i dodao da ekipa igra mnogo bolje kada se igra ubrza.

Onog momenta kad ubrzamo igru, tada i igramo bolje. Veoma nam je teško da igramo jer se većina ekipa brani protiv nas. Tereni loši, a o lopti da ne pričam. Ko god vidi sa kakvom loptom igramo, smeje nam se”.

Utakmica 29. kola Superlige između Crvene zvezde i Rada igra se sutra od 16 sati.

Foto: fkcrvenazvezda Foto: fkcrvenazvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momo

    5. april 2016 | 15:04

    Idemoooooo

  • Joca

    5. april 2016 | 14:18

    Kad iza sebe imaš: državu, sudije, prijateljske klubove i ja da sam trener bio bihbez poraza . To samo ima u ovoj državi koja gura svoj projekat.

  • Zvezda sampion

    5. april 2016 | 15:01

    E bas to je imao partizan 8god.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA