Jasikevičijus: "Ostajem ako i Željko ostane!"

Litvanski plejmejker uslovio svoj ostanak razvojem situacije sa trofejnim srpskim stručnjakom

  • 0

Panatinaikos je ostao bez evropske krune, a sve su prilike da atinske "zelene" očekuju turbulencije narednog leta, jer mnogi spekulišu da bi Željko Obradović mogao da napusti klub i pređe u Fenerbahče, zato što su budućnost i budžet Panatinaikosa neizvesni.

Izvesno je da ako ode Obradović, za njim će i mnogi igrači. Jedan od njih je i Šarunas Jasikevičijus. Litvanski plejmejker je svoj ostanak uslovio razvojem situacije sa Obradovićem.

- Voleo bi da ostanem u Panatinaikosu, ali pod uslovom da ostane i Željko Obradović. Veoma mi je bitno da imam dobrog trnera sa kojim se dobro razumem. Sačekaću i videti kakva je Željkova odluka, pa ću onda i ja razmotriti opcije. Najviše bih voleo da ostanemo u Panatinaikosu. Imam nameru da još dve godine igram na vrhunskom nivou i onda završim karijeru. Voleo bi da osvojim još neki trofej Evrolige - izjavio je Jasikevičijus za grčke medije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA