MUKE ZA RADONJIĆA: Četvorica igrača upitna za Cedevitu

Utakmica u Zagrebu igra se u petak od 19 časova

  • 10

Kako stvari stoje, košarkaši Crvene zvezde neće baš spremno otputovati u Zagreb na poslednji meč Top 16 faze Evrolige protiv Cedevite.

Američki košarkaši Kvinsi Miler i Tarens Kinsi treniraju neko vreme, a problem s temperaturom ima Marko Gudurić.

- Od duela sa Darušafakom ne trenira nam Kvinsi Miler zbog povrede i pitanje je da li će uopšte biti sposoban da nam pomogne u Zagrebu, Tarens Kinsi takođe nije trenirao zbog sitnih povreda, a trebalo bi da počne da radi kako bi ušao u trenažni proces i pokušao da bude spreman za utakmicu - rekao je trener Dejan Radonjić za "Mozzart Sport" i dodao:

- Stefan Jović je zbog činjenice da je postao otac dobio nekoliko dana slobodnih i nije trenirao sa ekipom, dok Marko Gudurić ima temperaturu... Radimo uz dosta problema i treniramo tako, ujedno i pokušavamo da se u tim okolnostima pripremimo za naredni meč - naglasio je Radonjić.

Zvezda i Cedevita su od početka ove sezone odigrali pet mečeva, što u ABA ligi što u Evroligi, a crveno-beli su slavili tri puta.

Utakmica u Zagrebu igra se u petak od 19 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soko

    5. april 2016 | 18:16

    Taman da Mitar i Simanic dobiju minute.

  • Nikola

    5. april 2016 | 19:08

    Zar mora neko da igra povredjen? Prosli smo dalje pusti igrace da se odmore sezona je duga imamo top 8 finale aba i domacu ligu a svakako imas 10 igraca za rotaciju. Micic Rebic Lazic Dangubic Simonovic Simanic Mitrovic Tejic Cirbes Stimac. A Nastic? Boga pitaj sta je sa njim :)

  • Angry

    5. april 2016 | 19:28

    Pa kog djavola ti oni trebaju u nebitnoj utakmici!? Gledaj pa ih na silu teraj da igraju da zavrse sezonu, kakav si strucnjak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA