Izraelci nude bogatsvo Cirbesu i Mileru!

Navodno, Makabi je već ponudio Amerikancu 1,2 miliona evra po sezoni, a nemačkom centru milion

  • 14

Izgleda da je došlo vreme da Zvezdina najjača osovina pod košem, Maik Cirbes - Kvinsi Miler, naplati fenomenalne igre u dresu crveno-belih ove sezone. 

>>> Izraelski Makabi odvodi Milera iz Zvezde!

Jer, ne samo da su obojica zaintrigirala mnoge evropske klubove, nego već postoji spremljena ponuda za obojicu, i to od jednog kluba - izraelskog velikana Makabija iz Tel-Aviva

Naime, kako prenose Novosti, Cirbesu je ponuđen trogodišnji ugovor, a Mileru dvogodišnji sa opcijom razlaza posle prve sezone, što se poklapa sa željom 24-godišnjeg Amerikanca da se ponovo oproba u NBA.

Nezvanično takođe se može čuti da je momku koji je u Zvezdu stigao tokom sezone kao zamena za povređenog Luku Mitrovića, na ugovoru ispisana cifra od 1,2 miliona dolara po sezoni, što je otprilike pola budžeta za plate svih Zvezdinih igrača.

I Cirbes bi finansijski sjajno mogao da prođe u Makabiju, naravno ako prihvati ponudu, jer će u slučaju da to uradi imati platu od milion evra po sezoni, što je gotovo trostruko veći iznos nego što ima u Zvezdi.

I pre ulaska Makabija u priču, bilo je jasno da će Cirbes, a za njim i Miler, naredne sezone promeniti klub, a to isto tako znači da Zvezdu, kao i prethodnog leta, čeka ozbiljna rekonstrukcija ekipe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sunđer

    6. april 2016 | 00:33

    Samo napred momci,hvala za prelepu sezonu...drago mi je što ste postali deo istorije

  • Nbg

    6. april 2016 | 00:50

    Jbg opet novi tim sledece sezone ...

  • Jaaa

    6. april 2016 | 01:39

    Sad vidite kako je Partizanu svake godine novi tim, jbg kad smo bez love..A Jevreji puni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA