Tores se izvinio navijačima Atletika zbog crvenog kartona!

Napadač madridskog tima posle vodećeg gola za Atletiko zaradio je crveni karton, nakon čega se promenio tok meča u korist Barselone

  • 2

Napadač Atletika iz Madrida, Fernando Tores izvinio se navijačima svog kluba zbog crvenog kartona na meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Barselone.

Katalonci su posle preokreta i tek pošto je Fernando Tores isključen, pobedili Atletiko Madrid na “Nou Kampu” rezultatom 2:1 golovima Luisa Suareza.

>>> FUDBALER ATLETIKA ŽESTOKO PO SUDIJI: Šta treba da uradi igrač Barselone da bi dobio crveni karton?

Koliko je tanka linija od junaka do tragičara mogli smo se uveriti i na primeru Fernanda Toresa i njegovog uspona i neočekivanog “nokauta” u roku od samo deset minuta u utakmici od ogromne važnosti po njegov tim.

>>> Najbolje reakcije na Toresov gol i crveni karton u roku od 10 minuta (VIDEO)

Miljenik navijača Atletika je bio, uz Suareza, centralna figura utakmice, ali će njega, za razliku od Urugvajca, na kraju dana svi pamtiti kao antiheroja, a manje po golu koji je šokirao “Nou Kamp” i bio najava da bi gosti mogli da naprave džumbus u Kataloniji.

Tores je na svom instagramu postavio fotografiju sa meča uz izvinjenje navijačima.

- Preuzimam odgovornost za poraz, ali sada više nego ikad idemo na Kalderon da se revanširamo - napisao je Tores.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ipak se okrece

    6. april 2016 | 11:06

    Ne znam sta drugo da kazem osim, jako glup covek. Ako nije u pitanju kladionica, namestaljka da ce da dobije crveni karton onda je stvarno super glup.

  • Nikola

    6. april 2016 | 19:22

    2 starta, 2 zuta kartona. Suarez divljacki udaranje Huanfrana bez lopte te udaranje u lice jednog igraca Atletika - jedan zuti. Tores nije kriv koliko dostruki arsini sudije po ko zna koji put u korist Barselone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA