Trgovi i ulice Lestera dobijaju imena igrača kluba

Sve će se obistiniti ukoliko tim bajkovito završi sezonu i osvoji Premijer ligu

  • 1

Kuva u Premijer ligi, ali kuvaju i ideje u gradu od 330.000 stanovnika. Iako je grad poznat po ragbiju, bajkovita sezona fudbalera kluba iz ovog grada koji su pred istorijskom titulom u Premijer ligi mogla bi da donese neverovatan potez gradskih čelnika.

Ulice i trgovi Lestera dobiće imena po fudbalerima, ukoliko klub iz ovog grada osvoji Premijer ligu, najavio je gradonačelnik Piter Soulsbi.

- Momci su timskim radom došli do pobeda, pa pored bulevara Džejmija Vardija, mora da postoji Šmajhelova ulica, Drinkvoterov trg... Lester je ponosan na svoje sportiste, a u prošlosti smo već neke delove grada nazvali po golferima - rekao je Soulsbi za Tajms.

Ekipa Klaudija Ranijerija šest kola pre kraja ima fantastičnu priliku da iznenađujuće dođe do trofeja prvaka Engleske jer ima sedam bodova više od Totenhema.

Foto: AP/Tanjug Klaudio Ranijeri pred istorijskim uspehom u Premijer ligi sa Lesterom Foto: AP/Tanjug

Lesteru su do kraja šampionata preostala gostovanja Sanderlendu, Mančester Junajtedu i Čelsiju, dok dočekuje Vest Hem, Svonsi i Everton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA