Partizan za 30 minuta pokorio Ivanjicu, ali je strepeo do kraja zbog kiksa Šaranova! (VIDEO)

Crno-beli došli nadomak obezbeđenja drugog mesta, koje će ipak morati da osiguraju u poslednjem kolu pred plej-of protiv Mladosti

  • 27

Fudbaleri Partizana pobedili su Javor u Ivanjici sa 2:1, gde je bilo dovoljno bilo dobro odigrano prvo poluvreme u kome su postigli dva gola. Javor je uneo dramu u poslednjih 20 minuta meča kada je Dražić smanjio prednost preko Stefana Dražića, koji je iskoristio kiks Šaranova, koji nije ukrotio jednu loptu nakon šuta iz daljine.

Partizan je veći deo posla rešio u prvoj trećini meča. Već do 29. minuta crno-beli su imali 2:0 uz majstoriju Mihajlovića i autogol Crnomarkovića. Bez obzira što je tim Ivana Tomića u većem delu prvog poluvremena dopuštao rivalu da uđe u šesnaesterac Šaranova, završnica je bila ta koja je prvih 45 minuta prelomila na stranu Partizana.

Crno-beli se nisu zaleteli kao protiv Radnika, pa ni kontranapada Javora nije bilo, ali je i ovog puta bez obzira na postignute golove bila prisutna nesigurnost u poslednjoj liniji koju su ovog puta činili Bandalovski, Jovanović, Gogua, Bogosavac.

U drugom poluvremenu Partizan se odlučio da se više orijentiše na odbranu. Javor je napadao, ali nije imao kvalitetnu ideju da probije Šaranova, sve dok on sam nije kiksnuo u 73. minutu.

Nakon toga je Partizan imao priliku da u 86. minutu osigura pobedu, kada je Nebojša Kosović sa oko 10 metara šutirao i pogodio prečku, a lopta se odbila neposredno ispred linije.

To je bila i jedina šansa za crno-bele i drugom poluvremenu. Ipak, ni Javor nije briljirao, pa su crno-beli ispeli da sačuvaju prednost i približe se 2. mestu, koje će morati da osiguraju u poslednjem kolu pred plej-of, kada dočekuju Mladost, pošto je Čukarički savladao Novi Pazar i crno-beli mu beže jedan bod.

Superliga, 29. kolo

Crvena zvezda – Rad 0:0

Čukarički  Novi Pazar 1:0

(Ostojić 17)

Voždovac – Spartak 0:1

(Milošević 30)

Javor – Partizan 1:2

(Dražić 73 – Mihajlović 4, Crnomarković 29.ag)

OFK Beograd – Borac 1:1

(Planić 53 – Maslać 3)

Radnički Niš – Vojvodina 0:3

(Meleg 15.p, Trujić 29, 68)

Radnik – Jagodina 0:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bp

    6. april 2016 | 17:08

    Otisao Zivkovic ,a dosao isti igrac! Mihajlovic je vrh igrac! Sad reprezentacija... siri spisak.Eto cigancici koliko ste se nasladjivali sa zivkovicem ,a mi dobismo igracinu!?Haha Tako je to kad nesto mrzis...Nemoj te mrziti ,to ubija!!!

  • 13

    6. april 2016 | 16:29

    NAPRED PARTIZAN !!

  • Звезда

    6. april 2016 | 17:04

    Наравно да су сигурних 2:0. Мало се склањамо, мало сами себи дајемо голове. Ако пође нешто непредвиђено, можда направимо и пенал.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA