JSD Partizan poslalo poruku svim navijačima crno-belih!

Crno-beli pozivaju na složnost uoči fudbalskih izbora 12. aprila

  • 11

Upravni odbor Jugoslovenskog društva Partizan je petog aprila 2016. godine održao redovnu sednicu. Tom prilikom je diskutovano i o aktuelnoj situaciji u Fudbalskom klubu, članu društva.

Prenosimo zaključke Upravnog odbora bez bilo kakvih izmena.

"Legalne institucije FK Partizan uživaju punu podršku Upravnog odbora JSD Partizan, budući da su legalitet i poverenje u institucije jedini osnov na kojima može da počiva stabilnost, dignitet i uspeh bilo kog sportskog udruženja u celini.

U tom smislu posebno ističemo podršku i zahvalnost gospodinu Ivanu Ćurkoviću, dokazanoj i osvedočenoj legendi Partizana, čoveku koji uživa najviši ugled u međunarodnim okvirima, najtrofejnijem i najuspešnijem predsedniku FK Partizan u njegovoj istoriji, koji se nesebično prihvatio da stane na njegovo čelo u ovom osetljivom trenutku u kojem je Fudbalski klub na prekretnici i time, ponovo, iskaže svoju moralnu i karakternu veličinu.

Upravni odbor JSD Partizan snažno podržava odluku Nadzornog odbora FK Partizan da održi Vanrednu skupštinu, planiranu za 12. april, kako bi delegati u punom kapacitetu, kvorumskom većinom, najširim i najvišim demokratskim činom izabrali svoje buduće rukovodstvo.

Upravni odbor JSD Partizan nedvosmisleno, nepodeljeno i jasno ukazuje na potrebu jedinstva institucionalnih struktura u FK Partizan, a da nedopustivim i nečasnim metodama nema mesta u radu FK Partizan.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Svako ko nedolično i neprincipijelno pokušava da svoje lične interese nadredi interesima Partizana kao nepodeljene celine, ko nastoji da služi interesima pojedinaca sa ulice, ili spinovanju medijskih natpisa, a sve to nasuprot jedinom časnom interesu – koristi i uspehu Fudbalskog kluba i našeg sportskog društva, zaslužuje naše prezrenje, osudu i opravdani otpor, koji smo u prošlosti već imali priliku da pružimo, a na to smo spremni i sada.

Pozivamo, imajući ovo u vidu, sve aktere i članove Skupštine JSD Partizan kojima su na srcu crno-bele boje, da prisustvuju zakazanoj skupštini 12. aprila i iskoriste svoje pravo da izaberu organe koji će ih predstavljati. Samo na taj i takav način, dostojanstveno i časno služiće svom Partizanu."

(Telegraf.rs/zvaničan sajt)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Жика Живац@

    6. april 2016 | 16:29

    Mučenici!

  • Звезда

    6. april 2016 | 16:32

    Иван Ћурковић,Хрват, Партизан. А ко други?

  • Stipe Grobar

    6. april 2016 | 16:10

    Napred partizan i nasa lipa Hrvatska da nam je ziv presednik i osnivac Franja ovo bi bio najveci klub na balkanu i ovakvi problema ne bi bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA