Marakana ne pamti ovakve promašaje: Blamiranje Radovih igrača! (VIDEO)

Sreća je bila veliki saveznik crveno-belih u prvom poluvremenu protiv "građevinara"

  • 7

Samo pukom srećom, u prevodu: zahvaljujući nespretnim napadačima Rada, fudbaleri Zvezde nisu u prvom poluvremenu primili jedan, dva, a lako su mogli i tri gola!

Za desetak minuta (između 16. i 28) igrači Rada imali su tri gotovo idealne šanse da povedu protiv lidera prvenstva na "Marakani", međutim obrukali su se u pozicijama koje su bile "za poželeti" za svakog napadača - Andrija Kaluđerović dva puta, i Borko Veselinović.

Treba ipak reći da su i Kaluđerović i Veselinović ulazili u šanse posle komičnih grešaka Edsona i Aleksandra Lukovića. 

Prvo je Brazilac, kao poslednji igrač odbrane, "asistirao" Kaluđeroviću, a ovaj, posle trka, promašio donji desni ugao Kahrimanovog gola.

U sledećoj situaciji, Luković se poigravao u petercu, Kaluđerović mu je oduzeo loptu, Nenadović je pripomogao, a Veselinović promašio "nepromašivo" - sa samo šest metara.

Konačno, iz prve izrađene akcije Rada, Nenadović je pogodio Kaluđerovića, ovaj glavom ciljao gol Kahrimana, koji se istakao u toj situaciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robi

    6. april 2016 | 17:29

    Treba naci stopera i desnog beka..

  • Neko Iz Mase

    6. april 2016 | 17:56

    Да ли је баш случајно да маше?

  • Raspad sistema

    6. april 2016 | 18:55

    Na sta ovo lici, totalna nedisciplina u igri, mogli su i ovi da nam daju pet komada...Bozovicu, nesta menjaj u radu i odnosu, da nam se ne desi opet Kairat...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA