LIJANKO IZIGRAO REPREZENTACIJU SRBIJE: Brazile, evo me, vraćam ti se!

Defanzivac Sao Paula odlučio da zaigra za nacionalni tim Brazila

  • 26

Lijanko Vojinović je odlučio da napusti omladinsku reprezentaciju Srbije i vrati se u Brazil posle samo četiri odigrana meča za Orliće.

Brazilac srpskih korena je svoju odluku podelio putem društvenih mreža, smao nekoliko dana pošto omladinci Srbije nisu uspeli da se plasiraju na EP.

>>> Selektor omladinaca: Lijanko je budući "A" reprezentativac Srbije

Ne postoje laki ciljevi. Strmi su putevi koji vode do uspeha. U svakom poslu koji radite morate da budete profesionalni, jaki i uporni kako bi ste uspeli. Želim da krenem dalje, da probam nešto novo, a znam i da je Bog svuda prisutan. Bog je svuda oko mene, a znam da će i ubuduće biti uz mene. Brazile, evo me, vraćam ti se, a i naš Sao Paulo imaće još jednog reprezentativca - napisao je Lijanko.

Podsetimo, Lijanko je nedavno dobio poziv Brazils ada se priključi toj reprezentaciji, ali pod uslovom da se odrekne Srbije. Zemlje iz koje vuče korene po dedinoj strani i u čijem dresu je zabeležio pobedu, remi i dva poraza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA