Novinar se šokirao kad je u prenosu čuo pitanje navijača Liverpula o Minhenskoj tragediji (VIDEO)

Skandalozno ponašanje jednog navijača Crvenih tokom uključenja uživo pred početak meča u Dortmundu

  • 3

Meč Dortmunda i Liverpula s razlogom je poneo epitet derbija četvrtfinala Lige Evrope i mnogi su s nestrpljenjem očekivali ovaj duel kako bi videli jedinstvenu priliku da čuju kako navijači dva suparnička kluba pevaju istu pesmu.

>>> Klop nasmejan odlazi iz Dortmunda, tri meča završena istim rezultatom (VIDEO)

>>> LIJU SUZE I PEVAJU: Himna ”You ”ll never walk alone” nikad nije ovako zagrmela pre meča (VIDEO)

To se i dogodilo i mnogi su bili oduševljeni scenom kada su i navijači Dortmunda i navijači Liverpula zajednički otpevali You ''ll never walk alone'' pre početka meča.

>>> Navijači Dortmunda se pridružili Liverpulovim i zajedno skandirali Klopu (VIDEO)

>>> Da li ste očekivali ovakvu reakciju Klopa posle gola Liverpula? (VIDEO)

Prijateljski je bilo i na ulicama grada pre meča, ali je utisak pokvario jedan navijač Crvenih koji se neprimereno ponašao tokom prenosa kada je bivši golgeter Dortmunda Norbert Dikel, koji sada radi kao spiker i komentator tokom mečeva ''Milionera'' izveštavao sa lica mesta iz centra grada.

Fan Liverpula se ubacio Dikelu u kameru i upitao ga šta misli o Minhenskoj tragediji iz 1958. godine, sa sve osmehom na licu. On se okrenuo ka kamermanu u neverici kada je čuo pitanje.

Podsetimo, Minhenska tragedija se dogodila 6. februara 1958. godine, kada su posle meča u Beogradu protiv Crvene zvezde, fudbaleri Mančester junajteda doživeli avionsku nesreću, u kojoj su život izgubila 23 putnika, od toga osam fudbalera.

Među navijačima Liverpula i Mančestera vlada veliko rivalstvo i mržnja, a čak pripadnici obe grupe idu dotle da zbijaju šale na račun tragedija u Minhenu, kada su stradali fudbaleri Junajteda, i na Hilsborou, kada su nastradali Liverpulovi navijači.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joja

    7. april 2016 | 23:44

    Ovo nije novinar već Norbert Dikel, bivši golgeter Dortmunda, sada oficijelni spiker na stadionu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA