Zbog teksta od pre 20 godina, Čović postao legenda među Grobarima na internetu!

Na društvenim mrežama se pojavio zanimljiv isečak iz novina iz perioda kada je Čović bio gradonačelnik Beograda

  • 20

Nebojša Čović je neočekivano postao ''legenda'' među navijačima Partizana, zbog teksta koji je objavljen u srpskim medijima pre 20-ak godina.

Na društvenim mrežama se pojavio isečak iz novina na kom se jasno vidi kako je trenutni predsednik Crvene zvezde, a tada gradonačelnik Beograda, čestitao crno-belima rođendan.

>>> DEČKI SU BILI KULTURNI: Reakcija zagrebačke konobarice kad je videla Delije

- Poštovani pripadnici i prijatelji jugoslovenskog i beogradskog sportskog društva Partizan u Skupštini Beograda, sa ne skrivenom radošću pridružujemo se proslavi izuzetnog jubileja.

- Ime Beograda i Jugoslavije sportisti partizana pronosili su širom sveta i utirali puteve prijateljstvu i saradnji i razumevanju među ljudima. Poklonici sporta na svim kontinentima, diveći se sportskom duhu i umeću Partizanovih asova, sticali su uverenje da sve to može da nastane samo u gradu koji zaslužuje poštovanje.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Na taj način naš grad postaje bogatiji, privlačniji i poznatiji. To istovremeno inspiriše nove generacije da krenu stopama fudbalera, Bobeka, Miloša, Kiće, Praje, Muškatirovića, Sandića, Gligorića, Otenhajmera, Mihalića i mnogih drugih Partizanovih velikana čija imena se izgovaraju sa divljenjem.

- Još u mnogo čemu Partizan potvrđuje da je u pravom smislu beogradski. naš grad ističe uvek najviše vrednosti i ambicije. Partizan takođe nikad ne može da bude zadovoljan malim i osrednjim već uvek juriša na Olimp. Doslednost i dostojanstvo, negovanje tradicije i poštovanje prošlosti da bi se steklo pravo da nas u budućnosti pamte i poštuju oni koji će tek doći - svojstven je Beogradu, i beogradskom, jugoslovenskom Partizanu.

- U ime Skupštine grada, u ime Beograda i Beograđana još jednom izražavam zahvalnost svim sportskim generacijama Partizana za sve ono što su uradili u baštinu našeg grada. Još jednom čestitam jubilej sa željom da, koračajući i dalje zajedno, i Partizan i beograd budu uvek i u samom vrhu.

Originalan članak možete POGLEDATI OVDE.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sastre

    8. april 2016 | 20:21

    Da su normalniji, cestitali bi jedni drugima svaki rodjendan i radovali se medjusobnim uspjesima u evropi, a ne da se mrze uvijek. Rivalstvo je ok, ali ovo je vise mrznja nego sportsko rivalstvo.

  • Sasa

    8. april 2016 | 17:59

    Hahahaha legenda cigana.

  • MUNZE

    8. april 2016 | 19:22

    Covic je bio Partizanovac dok ga Vujosevic nije oterao iz kluba,i Filip je kao mladi igrac FMPa izjavljivao da navija za Partizan! Zato on i mrzi Partizan ,a Filipove izjave su bile u novinama pre petnaestak godina. Ako niste znali cigani vas vodi bivsi grobar!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA