Liverpul besan na Zvezdu zbog Grujića!

Marko Grujić navodno nije dobio adekvatan medicinski tretman i to je izazvalo oštru reakciju kluba sa Enfilda

  • 3

Mnogi su zbunjeni zbog povrede Marka Grujića koji je propustio nekoliko utakmica Crvene zvezde u proteklom periodu. Ističe se da nije ništa ozbiljno, ali njega nema u timu iz kola u kolo i ne može da sanira povredu već duže vreme, što je izazvalo reakciju Liverpula.

Nije čak ni debitovao za reprezentaciju Srbije, iako je išao na okupljanje tokom reprezentativne pauze.

>>> ZVEZDA OSLABLJENA PRED BORAC: Bez trojice važnih fudbalera u Čačku

Engleski mediji prenose da je Liverpul veoma nezadovoljan zbog toga i oštro je reagovao zbog spekulacija da Grujić nije dobio adekvatan tretman u Beogradu zbog povrede koju duže vreme vuče i ne može da sanira.

Grujić bi, prema glasilu navijača Crvenih Empireofthekop trebalo da uskoro da otputuje u Liverpul i da obavi detaljne preglede u Melvudu, pošto su zvaničnici engleskog kluba besni zbog tretmana koji je dobio u Srbiji.

To je na Tviteru objavio i navijač Liverpula i dopisnik za sajt navijača sa Enfilda, Vlastimir Stevanović.

Prema nezvaničnim saznanjima Telegrafa, talentovani vezista ima problem sa nervom u nozi, zbog koga iznova oseća bolove čim počne da trenira kod naglih pokreta.

Podsetimo, Marko Grujić je ove zime potpisao za Liverpul, a taj transfer vredeo je 6 miliona evra, ali je dogovor kluba bio da on do kraja sezone ostane na Marakani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA