Božović o rivalima za LŠ: Čeka nas tamo neki Dinamo, tamo neki Ludogorec... (VIDEO)

Trener crveno-belih stišava euforiju koja je zahvatila navijače pred sada već izvesne kvalifikacije za Ligu šampiona

  • 25
Printskrin: Youtube/Crvena zvezda Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Delegacija Crvene zvezde gostovala je na Mašinskom fakultetu u Beogradu, gde su pred studentima govorili predsednik kluba Svetozar Mijailović, trener Miodrag Božović i fudbaleri Marko Grujić i Damir Kahriman.

>>> Liverpul besan na Zvezdu zbog Grujića!

Trener crveno-belih iskoristio je priliku da upozori navijače da ne ''lete previše'' u očekivanjima za Ligu šampiona, jer u kvalifikacijama ima mnogo ozbiljnih rivala.

- Ima mnogo klubova u Evropi koji imaju budžete i po 100 miliona evra pa ne mogu da se približe Ligi šampiona. Inače ova euforija da se maltene priča s kim ćemo da budemo u grupi nije opšte dobra. Nije dobra po mene.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ako se ne plasiramo, naravno da ću ja da budem kriv, ali u ovom momentu nismo toliko kvalitetni da možemo tako da podgrevamo atmosferu, jer smo daleko od toga.

Crnogorski stručnjak je interesantno opisao protivnike koji čekaju crveno-bele u 3. kolu kvalifkacija, među kojima je i Dinamo Zagreb.

- Imamo veoma težak put. Počinjemo iz drugog kruga. Tu nisu preterano atraktivni protivnici, a nadam se da ćemo ih proći. Onda u trećem kolu su već otzbiljni rivali. Tu su Bazel, Seltik, neki tamo Ludogorec, pošto tako govore kod nas ''neki tamo''. Neki tamo Dinamo Zagreb, neki tamo Kopenhagen. Morali bismo da imamo mnogo sreće da bismo prošli dalje, ako se ne pojačamo - upozorio je Miodrag Božović.

Pogledajte i njegovo izlaganje pred studentima na početku snimka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jon "Bones" Jones

    9. april 2016 | 13:09

    Satro bi nas Dinamo bre.. Onaj Mamic zna da radi posao, prodaje igrace po 10-20 mil evra, dovodi igraca iz njihove lige za 4 mil. Evra, mozes li da zamislis, da mi dovedemo iz nase lige nekoga za 4 mil. .. Voleo bih kada bi njih pocepali, ali tesko bi bilo, jako tesko

  • Djomla

    9. april 2016 | 13:13

    Zgazi ih sve zgazi ih sveeeee

  • Radonja

    9. april 2016 | 16:11

    Grobari najbolji navijaci, na netu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA