Ludo srećni Inter pobedio u gostima posle tri meseca!

Igrači Frosinonea tri puta pogađali okvir gola protiv "neroazura"

  • 0

Fudbaleri Intera pobedili su Frosinone zahvaljujući jedinom strelcu na utakmici Mauru Ikardiju i neverovatnoj količini sreće.

>>> Interov poraz obeležila dva crvena kartona i nastavak rata Ikardija i Lopeza (VIDEO)

Igračima domaćeg tima, narodski rečeno, nije bilo suđeno da postignu gol protiv blede ekipe Roberta Manćinija, s obzirom na to da su čak tri puta pogađali okvir gola - dva puta stativu i jednom prečku!

Kad već nisu mogli oni da zatresu mrežu, jeste kapiten gostiju Ikardi koji je tako doneo Interu nešto na šta su čekali cela tri meseca - pobedu u gostima!

Poslednji trijumf "neroazuri" su upisali 6. januara protiv Empolija. Od tada, na šest utakmica Manćinijeva "skvadra" upisala je samo tri boda i u tom periodu se i definitivno oprostila od bilo kakve ozbilje priče o "skudetu".

Ali, sve je moglo biti srećnije po Frosinone da je Paganini, nedugo pre gola Ikardija, iskoristio priliku kada je glavom šutirao, lopta pogodila stativu, prošla iza leđa golmana gostiju Handanoviča i "izašla iz gola".

Posle pogtka Argentinca, Pavlović je uzdrmao prečku, a nakon njega Ćiofanija je zaustavila stativa, i bila je to, kako se ispostavilo, i poslednja šansa da domaći tim izjednači i osvoji bitan bod u borbi za opstanak.

Rezultati

Frosinone - Inter 0:1

(Ikardi 74)

Kjevo - Karpi 1:0

(Pelisije 83)

Sasuolo - Đenova 0:1

(Džemaili 42)

Milan - Juventus 20.45

Nedelja

Empoli - Fiorentina 12:30

Torino - Atalanta 15

Napoli - Verona 15

Sampdorija - Udineze 15

Palermo - Lacio 20:45

Ponedeljak

Roma - Bolonja 20.45

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA